Бомба в HotArena! Фики иска ръката на Преслава! Сватбеният подарък е Ferrari!

15 Септември 2015, 11:33


От имиджа на Преслава като най-сдържаната и обрана предстаставителка на фолк жанра скоро и прашинка няма да остане! Певицата може да е била спътница на Жоро Бирмата от години, но от както той я заряза, тя не може да си стои на „Д“-то и да мирува, узна HotArena!

 

Всякакви пикантности започнаха да излизат наяве за най-оборотната пайнерка. И макар да изглежда моралистка до мозъка на костите си, напоследък брюнетката го е ударила на трупане на бройки.

 

На Бирмата вече му е през „дедовия“ за нея и повърхностното й поведение, но има една нейна жертва, която е готова дори до брак с нея да стигне.

 

Става дума за Фики Стораро, който Преслава открай време използва, за да дразни бившия си Жоро. За интимностите с фолк певеца HotArena ви разказа на няколко пъти, но за свръх близостта им – миналия месец.

 

Пуска му езици, сяда му в скута, обарва го, дори когато са в компания! Никаква съобразителност. Държи се като разгонена женска“, твърдяха свидетели за публичните отношения към момента на Фикрет и Преси.

 

Докато кльощавата дама го позлва за схемите си, то синът на Тони Стораро здраво е лапнал въдицата. Бил готов дори да й предложи брак, след като тя излезе от „ВИП Брадър“ и дори вече е подготвил сватбен подарък – купил й е чисто ново „Ferrari”.

 

Напомняме ви, че Фики пострада заради номерата на Преслава и бе ступан от Георги Станоев. Тогава виновна беше чалгаджийката, тъй като умишлено дразнеше бившия си, на гърба на младия ром.

 

Таткото на фолк сензацията – Тони, бил най-недоволен от натяганията и безсрамното поведение на фурията. Стораро – старши настоявал наследникът му да спре да се занимава с нея, а дали е информиран за най-новото му намерение – сватбата, можем само да гадаем.

 

А докато Фики е лудо влюбен в Преси, то тя решава любовни работи със съвсем друг – Пламен Богданов. Пайнерката се оказа скрита лимонка, а в живота й не е хич толкова самотна, колкото изглежда, а напротив – пълно е с мъже.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
морал-чалгарка -НЕВЪЗМОЖНА КОМБИНАЦИЯ
преди 7 години
-2
ТОВА ДА КАЖЕШ ,ЧЕ ЧАЛГА ПЕВИЦА Е С МОРАЛ Е ВСЕ ЕДНО ДА КАЖЕШ ,ЧЕ НЕБЕТО Е КАФЯВО! Още с подписването на договора те продават морала и ценностите си за сметка на пари и слава....всеки си знае за него си и носи отговорност за действията си!...да се правиш на света вода ненапита е тъпо при положение ,че си минала сума ти пиш*и ... като и се иска -да ги минава ,никой няма да е съди решението си е нейно ..НО Е ТЪПО ДА ГО ПРАВИШ И СЪЩЕВРЕМЕННО ДА СЕ ПРАВИШ НА ДЕВИЦА?!?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени