Дългия няма да се ваксинира засега: Надявам, че страхът от коронавируса няма да изпие мозъка ни!

706
18 Декември 2020, 10:31


Водещият Слави Трифонов няма да се ваксинира на този етап срещу коронавирус, дочу HotArena. Той не се страхува от болестта и взима всички мерки да не се разболее.

"Силно се надявам, че страхът от коронавируса няма да изпие мозъка ни. И много искам да подкрепим докторите. Не само с пляскане, а и да се слушаме в гласа им - да се пазим и да бъдем внимателни, защото коронавирусът ще отмине, но ако нещо не се промени на най-базовото ни ниво - ценностите, ние ще продължаваме да оглавяваме всички негативни класации - и за бедност, и за неравенство и за смъртност, ниска раждаемост, усещане за нещастие, липса на образование и т.н. и т.н.", смята Слави.

Дългия споделил пред екипа си,  че спасителният ход за всички е да получат тези ваксини. "Ясно е, докато изчакаме да си сложат всички политици, доста хора ще останат и без тази единствена възможност за предпазване. Така че аз съм зад хората и когато има за всички, ще има и за мен",  категоричен е Слави.

Самият той обяснявал, че има приятели извън България и няма проблем да закупи ваксина, която ще му доставят до вратата, но няма да го прави докато редовият българин не получи такава, пише „България Днес“.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди месец
-2
Демагог!! Първи ще се ваксинират здравни работници,полицай,учители,рискови групи,депутати. Славчо попада в рисковата група 50+,а и за депутат ще го изберът!!! Да не ми се лигави,защото той е хипохондрик и сигурно ще изпревари и медиците. Лицемер!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени