Дългоочакваните отговори са ТУК! Митко Пайнера говори за Камелия, ДесиСлава, Райна, Рени, Ивана и Глория

13 Февруари 2018, 13:01


Инж. Митко Димитров и неговата музикална компания „Пайнер“ отпразнуваха 28 години в бизнеса. В интервю по повода той споделя, че е много радостен, че във фирмата има хора, с които работят заедно от самото й възникване, та чак до сега, узна HotArena.

 

 

За своите музикални предпочитания, г-н Димитров разкрива, че всъщност вкусовете му са по-близо до рока. „Още през 90-а година започнахме с рока с изключителен ентусиазъм. Направихме доста записи на рок парчета, които обаче за съжаление тогава нямаха този пазарен успех. Наложиха сватбарските оркестри, появи се орк. „Димитровград“, попфолк звученето, шлагерната музика, Хисарския поп и така тръгнаха нещата“, споделя Митко Пайнера пред „Шоу“.

 

 

Причината за успешния му бизнес, според него, е, че: „Винаги сме инвестирали в постоянство и перспектива, в техника и база, която да работи за нас години напред. Ръководим се от прозорливостта на бизнеса преди да инвестираме. Имали сме късмет да получаваме правилното в точния момент“.

 

 

Със Стефан Шарлопов Митко Димитров е бил приятел. Останал е впечатлен от мащабното му мислене, но споделя също, че бизнесменът е поемал много рискове и е взимал кредити – отношение, в който той самият е по-свит. На въпроса дали смята, че Шарлопов е починал от стрес, той отговаря, че смъртта му е плод на много стресови ситуации. Димитров добавя, че и в неговия бизнес и във всеки един такъв има стрес, особено когато се върти в България.

 

 

Колкото до казуса с Андреа, инженерът отсича: „За мен това е едно болно въображение. Нейните обвинения и упреци са толкова неоснователни, а и нямат никаква логика. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвсякъде, което е повече от нелепо. Да не говорим, че изобщо не съм се и интересувал от нейното развитие“.

 

 

Засягат се и темите с разделите с ДесиСлава и Рени, което Димитров коментира така: „Плюейки по фирмата, всъщност дискридитират себе си. Поднасят упреци там, където довчера са яли. Така обиждат най-вече себе си! С всички изпълнители сме имали добри години, проблемът е, че никой не търси вината в себе си. Има нещо, което много им пречи – манията за величие!“.

 

 

За ДесиСлава добавя, че е опитала да прави кариера къде ли не след „Пайнер“ и в чужбина, и със собствена телевизия у нас, но не е успяла да се реализира самостоятелно и се е завърнала с подвита опашка отново във фирмата. Колкото до Рени – тя не се е върнала, но и фирмата не я е искала обратно.

 

 

За Камелия заключи: „Тя има едно предимство пред много други изпълнители – умее да си прави участията, да е атрактивна през цялото време. Много други не го правят, разчитат само на рекламата, която фирмата прави. Мислят, че тя е достатъчна за участия, а не е“.

 

 

За Ивана и Глория, Митко Димитров не е много словоохотлив. Намеква само, че винаги е имал спорове с изпълнителите за типа песни, които трябва да изпълняват. „Те имат усет, разбират детайлите, но аз пък умея правилно да определям емоционалната същност на съответното парче, без да съм музикант. Те невинаги са съгласни с моето мнение“.

 

 

Липсата на участия на Райна, според Митко са следствие от представянето по време на участия и самите хитове.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахахахаххахахах Горкото Санче
преди 4 години
0
“Миличка” глупачке! Губиш баса, защото коментарите не са от един и същ човек. Този е вторият, който пиша, а ти си видимо ограничена и комплексирана. Няма как да не обърнем внимание на вечното ти присъствие под всяка една статия и то не, защото си много важна, а защото си адски досадна. Вечното присъствие с кухата кратуна! Така както ти имаш право да “изказваш” малоумното си мнение, така и ние имаме право да се възмущаваме от тъпотията ти. Отново си в стихията си хахаха. Дерзай!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
преди 4 години
0
Сладурчета,какво е това нападение........Човек мнение не може ли да има,та дори според вас да е тъпо........ахаххахах!Явно много се интересувате и четете коментарите на мис Сани,а.........Бас държа,че и двата комантара са от един и същи гении,ЕВАЛАТА за което........сладурчета милички.........ахаххаааа!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Niki
преди 4 години
0
Неадекватен си приятелче. Вземи се стегни малко.
Сани В.
преди 4 години
0
Всеки има соята гледна точка,истината обаче е,че рибата се вмирисва от към главата!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Niki
преди 4 години
0
Страховито тъп коментар :D Евалата за генерализацията.
Хахахахах Браво, не само аз го забелязвам.
преди 4 години
0
Те всичките коментари на мис Сани-Мани са такива - адски тъпи и неоригинални!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени