Динко изнася жрици на любовта в Нидерландия, държи шест витрини в Амстердам

10395
29 Октомври 2021, 16:25


Динко от Ямбол, който стана известен с прозвището „Ловеца на бежанци” върти бизнес с проститутки в Амстердам, научи „Уикенд”. Динко вербувал момичета най-вече от градовете Ямбол и Кърджали, след което им уреждал витрина в Холандия. По тази причина му се налага да пътува ежемесечно, за да му отчитат пари и да ги контролира.

„В момента за него работят 12 момичета в Амстердам. Въртят се на смяна по 6, за да почиват. Доста сериозни пари му докарват”, издава източникът ни, който не крие, че информацията му е споделена лично от Динко, който се хвалил в Ямбол с „бизнеса” си.

Към днешна дата Динко, който е известен в родния си град и спрякора си Бозавия, разполага с над 6 витрини в Нидерландия. Те са регистрирани легално на името на български турчин, който се занимава със същия бизнес и в Германия, а двамата са в съдружие от години. В Холандия е трудно да се намери постоянна квартира и се изисква да бъде изтъкната причина за престоя там. Цената на една витрина дневно пък е 150 евро. Така, за да не се вкарва в преразход и да не плаща голям данък на витрините, ямболският хитрец регистрирал проститутките като администраторки и камериерки. На девойките пък ловецът на бежанци обещавал минимален месечен доход от 4 000 евро месечно. „Те винаги си го докарват, защото един сеанс струва 50 евро”, казва информаторът ни. По-елитните ескорти Динко пък изпращал на крупни бизнесмени.

Един от най-верните му клиенти има строителна фирма в Холандия и е изградил общежитията на част от големите холандски университети. Нидерландецът имал фетиш към момичета от балканския полуостров и бил готов да плаща крупни суми, за да си уреди секс с жена от Балканите. Сред най-верните жрици на любовта на ямболския бизнесмен обаче е Вероника Никофорова от Перник, която е и негова любовница. „Тя е маман и контролира останалите момичета”, издава източникът ни.„За кратко Динко имаше и проблеми, когато Холандия беше парализирана заради коронавирус. Тогава витрините не работеха и достъпът до тях беше силно ограничен, но сега му потръгна”, разказва мъжът. Бизнесът на ямболския дирибей дори значително се разраснал и той започнал да се занимава с трафик на жени и от Румъния. „Динко работи по схемата 70 на 30, като 30% от печалбата остава за момичетата”, казва информаторът ни. По думи му, освен всичко останало, Вълев често принуждавал момичетата да прекарват и забранени вещества, тъй като цената им в Амстердам е почти двойно по-висока. Дори наскоро една от компаньонките от Сандански била заловена от конна полиция в момент на доставка. Освен това той налагал изключително строг контрол над компаньонките и често се стигало до побой, за да не си позволяват срещи с клиенти извън работно време.

„Сменява им дори местата по витрните като превенция. Една и съща от неговите няма как да стои дълго време на едно място”, категоричен е източникът ни. Някои от момичетата дори подавали жалби за побой и склоняване към проституция, но най-често жалбите им изчезвали, защото Вълев имал сериозни връзки в полицията и използвал различни методи, за да накара някоя от тях да замълчи.

Ловецът на бежанци се е захванал и с друга криминална схема. Той плащал на конкретни катаджии в областни градове, за да му дават предварителна информация за катастрофи с камиони. В случай на смърт на шофьора стоката от камиона се събира, а след което се продава. За услугата Динко цакал между 500 и 1500 лева на униформен. Припомняме, че през 2017 г. Вълев, който бе и участник във „Вип Брадър”, бе задържан за нанесен побой над негов служител, след като го заподозрял, че източва бензин от един от фирмените му камиони.
 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джинко
преди 3 седмици
0
Ас съм идно обикновено мумчие от народъ...ни мъ занимавайти силиконки, миликонки...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Калински
преди месец
-2
Детето не е виновно, че баща му е утайка. Не кълнете детенцето
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван
преди месец
-1
И тоя има дъщеря... боклук!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
преди месец
-4
Нека не забравяме, че Господ гледа. И той има дъщеря, ако не е грозна като самия него, ще я посетя на някоя витрина след 15тина години.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Диди
преди месец
-1
Ако това е вярно... Този нали му се роди дъщеря. Да внимава и тя да не попадне там... Пълен буклук е този...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
QQQ
преди месец
-13
Ииеее."браво "hotarena!!! С тази статийка за Динко ударихте в десятката по морал и професионализъм !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени