Джорджия тунингова абитуриентка

02 Май 2023, 15:00


Попфолк певицата Джорджия ще изненада една бъдеща абитуриентка с тунинг за бала, пише Телеграф. Изпълнителката на „Истини“ разкри, че в пакета подобрения се нареждат филъри, ботокс и още.

„Решила съм да зарадвам майка и нейната дъщеря, като им подаря процедури съвместно с нова и с последен клас апаратура клиника. Екип от професионалисти ще преценят какво е най-удачно за младото момиче съобразно факта, че избраницата може и да няма навършени 18 г. За придружаващата я майка има богат избор от интервенции. Наслучаен принцип ще бъде изтеглена победителката в социалните ни мрежи“, коментира певицата.           
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Веселина Миронова
преди 4 месеца
-7
Тя казва , че ще помогне на абитуриентка . За детето няма да има тунинг , а за майката . Четете цялата статия не заглавието Браво
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 4 месеца
0
....Екип от професионалисти ще преценят какво е най-удачно за младото момиче съобразно факта, че избраницата може и да няма навършени 18 г....това какво ви говори?
баста на чалгата
преди 4 месеца
-1
Пошлата чалкарка погубва на още една девойка младостта и свежестта като я кара да се прави на карикатура на жена.Отвратителна постъпка.По-добре да дари средства за лечение на болно дете отколкото да осакати една 18 годишна да заприлича на клонинг.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени