Джорджия тунингова абитуриентка

https://hotarena.net/az-jenata/djordjiia-tuningova-abiturientka-2 HotArena.net
Джорджия тунингова абитуриентка

Попфолк певицата Джорджия ще изненада една бъдеща абитуриентка с тунинг за бала, пише Телеграф. Изпълнителката на „Истини“ разкри, че в пакета подобрения се нареждат филъри, ботокс и още.

„Решила съм да зарадвам майка и нейната дъщеря, като им подаря процедури съвместно с нова и с последен клас апаратура клиника. Екип от професионалисти ще преценят какво е най-удачно за младото момиче съобразно факта, че избраницата може и да няма навършени 18 г. За придружаващата я майка има богат избор от интервенции. Наслучаен принцип ще бъде изтеглена победителката в социалните ни мрежи“, коментира певицата.           

3 Коментара

баста на чалгата

преди 10 месеца

Пошлата чалкарка погубва на още една девойка младостта и свежестта като я кара да се прави на карикатура на жена.Отвратителна постъпка.По-добре да дари средства за лечение на болно дете отколкото да осакати една 18 годишна да заприлича на клонинг.

Коментирай

Веселина Миронова

преди 10 месеца

Тя казва , че ще помогне на абитуриентка . За детето няма да има тунинг , а за майката . Четете цялата статия не заглавието Браво

Коментирай

ами,

преди 10 месеца

....Екип от професионалисти ще преценят какво е най-удачно за младото момиче съобразно факта, че избраницата може и да няма навършени 18 г....това какво ви говори?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.