Друсана ли беше Лора Караджова в „Маскираният певец”?

557
21 Ноември 2021, 17:00


Лора Караджова се изложи зверски с неадекватно поведение, залитане и несвързана реч в национален ефир. Певицата свали маската на Перлата в шоуто на Нова тв „Маскираният певец” миналата събота. В момента, в който си отвори устата, за да каже няколко изречения, стана ясно, че тя не е на себе си. Или беше друсана, или пияна, или и двете, убедени са огромната част от зрителите на шоуто.

Още в момента, в който свали маската си в „Маскираният певец”, Лора Караджова се олюля и залитна към водещия Герасим Георгиев-Геро. В последната секунда, преди да падне на сцената, тя с огромни усилия на волята успя да се овладее и запази равновесие. Но малко по-късно взе думата и стана ясно, че е било по-добре въобще да не й я дават. Първото, което каза, бе, че иска да свали ръкавиците от ръцете си. Но това се оказа изключително трудна задача.

Певицата накара водещия Краси Радков да й помогне. Човекът опита да замаже конфузното положение, превръщайки гафа в смешка. Той започна демонстративно да дърпа едната ръкавица, която обаче се оказа здраво впита в ръцете на звездата. Накрая Краси се предаде, а Геро помоли Лора все пак да сподели как се чувства на сцената. Тя обаче толкова упорито се ядосваше на ръкавицата си, че се наложи водещият да я скастри: „Остави ръкавицата сега! Тя не е толкова важна!”. След тази забележка Лора най-накрая скалъпи няколко свързани изречения. Тя каза колко „красиви и мега талантливи” са „детективите” в предаването – Марта Вачкова, Владо Пенев, Азис и Алекс Раева, и колко е доволна, че в шоуто е изпяла своите любими песни. Като цяло думите й не бяха напълно лишени от връзка помежду си, но докато говореше, езикът й се преплиташе, а изражението й беше всичко друго, но не и на трезвен човек. Междувременно певицата все пак успя да свали досадната ръкавица от ръката си и се успокои. Точно когато щеше да продължи словоизлиянието си, Геро я прекъсна, за да й бъде поднесена огромна рекламна бутилка вино. „Наздраве, Лорче!”, коментира зрителка на официалната фейсбук страница на предаването.

Социалните мрежи моментално бяха засипани от негативни коментари на възмутени зрители. Хората недоумяват как една млада и популярна жена като Лора, която на всичкото отгоре е майка на две деца, си е позволила подобно падение в национален ефир. „Мъчно ми стана и за нея, и за децата й, и за родителите й. Алкохол ли е, наркотици ли са, това е ад! Да не се случва на никой, че никак не е смешно, хората с години се мъчат да излязат от този ад и за съжаление много не успяват, а най-много страдат семействата им. Може пък това участие да е било надежда за всичките й близки да я мотивират да се справи с проблемите си. Пожелавам й много сили и успех в тази борба!” – това е един от най-добронамерените коментари. Повечето са или подигравателни, или обвинителни, или възмутени. „Неадекватно поведение. Или пияна, или надрусана. Пълна излагация в национален ефир е да се появяваш в това състояние”, коментира една от зрителките. „И аз така зацапах свещите на моя рожден ден”, смее се фенка на шоуто. „Май леко се е почерпила преди шоуто”, подозира друга.

Повечето хора са възхитени от пеенето на Лора, която рядко демонстрира в собствените си парчета своите превъзходни гласови данни. Но недоумяват как е успяла да се докара до подобно състояние и да не може да се овладее дори е в праймтайма на водеща телевизия.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лора винаги говори на пресечки…
преди седмица
-1
Освен ако е била много напрегната, ама знаеш ли. Все пак тя беше редом до Део когато явно и той е употребявал. Дано не е…
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени