Ексклузивно в HotArena! Мартин Камбуров чака дете от дъщерята на измамница номер 1 в Пловдив (СНИМКИ)

4962
18 Юли 2020, 14:55


Футболистът Мартин Камбуров ще става баща, научи HotArena.

39-годишният нападател очаква първото си дете от приятелката си Гергана Парпарова, с която имат дългогодишна връзка. Красавицата, която е много близка с фолкдивата Преслава, рядко влиза в обсега на обективите.

Проверка на HotArena показа, че тя е дъщеря на скандално известната счетоводителка Ана Парпарова, заставала пред Темида цели 10 пъти и излежала две ефективни присъди в Сливенския затвор. За нея в Пловдив се носят легенди, че е царица на данъчните измами. Освен това е завлякла и много хора с големи суми пари.

За пореден път 53-годишната Анна Парпарова, която е успяла да укрие над 200 бона данъчни задължения, застана пред съда през 2018г., когато получи третата си присъда от 3 години затвор, при първоначален строг режим.

Парпарова беше призната за виновна в това, че в периода между 2008 г. и 2011 г. в Пловдив, е избегнала установяването и плащането на данъчни задължения за „Вергов“ ЕООД  в особено големи размери – 210 864,27 лв. Дължимите суми са от ДДС и корпоративен данък.При водене на счетоводството и при упражняване на стопанска дейност Парпарова е съставила и използвала документи с невярно съдържание – отчетни регистри-дневници за покупките на „Вергов“ ЕООД, в които е отразила данъчни фактури по доставки с право на пълен данъчен кредит, без да е налице доставка. Освен това подсъдимата е използвала данъчни фактури със завишени стойности, потвърдила е неистина в подадени пред НАП декларации, които  се изискват по силата на Закона за ДДС, и е приспаднала неследващ се данъчен кредит.

Преди дни Мартин Камбуров беше диагностициран с коронавирус. След почивка на морето Мартин е дал положителен тест за COVID-19. Камбуров се чувства добре и не е хоспитализиран. Той и приятелката му Гергана Парпарова са се самоизолирали в дома им. Бременната Гергана е с отрицателен тест.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
преди 2 седмици
0
Не ни занимавайте с чалгароритнитопковци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени