Емануела и Динев заедно! (На рождения ден на детето им, още за партито ТУК)

22 Януари 2020, 10:41


Емануела и Димитър Динев се събраха! Чудото между фолк певицата и милионерския наследник се случи преди броени дни.

Появата на двамата на едно и също място е мега, гига, изненадващо, тъй като в момента те водя тежка съдебна битка за родителските права върху сина им. Именно 5-ия рожден ден на малкия принц Димитър бе поводът Емануела и Димитър да влязат в ролята на щастливо семейство и поне за няколко часа да загърбят дрязгите помежду си.

Изпълнителката неведнъж е казвала, че иска да виждам Дими щастлив и затова се старае по всякакъв начин да го предпазва от скандалите, които имат с баща му. Емануела често напада бившия си, че няма време за детето им, но той не пропусна и този рожден ден на хлапето.

Тримата са плътно прилепнали един до друг на общ кадър и целуват отрочето си, което точно в този момент изглежда леко начумерено, въпреки че партито е в негова чест.

„Вярвам че съдът ще постъпи правилно. Мястото на едно дете е при неговата майка и не приема, мотивите, че защото работя и не мога да го гледам. Работя, за да имам пари, с които да го отглеждам, и нищо да не му липсва”,  споделя Емануела, добавяйки, че напоследък е под много сериозен стрес и се притеснява за изхода на ситуацията. С решение от юли миналата година Софийският Районен съд предостави упражняването на родителски права върху малкото момченце на неговия баща Димитър, като определи малчугана да живее при него. Певицата бе осъдена да плаща 200 лв. месечна издръжка на милионерския син. Изпълнителката има и 19-годишен син Христо, който в момента се труди над висшето си образование. Емануела много пъти е казала, че иска да държи децата си далеч от публичния живот. Въпреки че има много участия, тя непрестанно е до децата си им помага в образованието.

Емануела отказа да разкрие дали има мъж до себе си, като предпочита да запази статута си в тайна, пише „България Днес”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени