Гала: Стефан ме спаси от страшен тормоз

24 Април 2023, 16:00


Губех самочувствието и женствеността си, преди да го срещна


Стефан, мъжът на Гала, стана на 46 години в новата им къща край язовир „Искър” по празниците. Вече със сребро в косата и брадата, той е 11 години по-млад от водещата на „На кафе”, която стана на 56 през февруари. И двамата имат един провален брак зад гърба си.


„Ама че ден! За пръв път ми се случва Великден и рожден ден да съвпаднат... 46 години днес! Тялото ми вече играе второ полувреме, а разсъдъкът ми си е до тъч линията и чака някакъв удобен момент. Да блесне, да се прояви, да се разрази, това чакане убива.
Имам усещането, че наблюдаваме живота си отстрани и го живеем само понякога. През повечето време само присъстваме... Но разбира се, може и да греша“, философстваше Стефан на личния си празник.

Той се жени за първата си съпруг Росица през 2005 г., когато тя вече е бременна с дъщеричката Никол. Момиченцето идва на бял свят през ноември, но семейството оцелява едва седем месеца след щастливото събитие. Пред 2006 година Стефан и Гала се срещат, а както водещата обича да натъртва: „Това не бе любов от пръв поглед”.По онова време младият татко има бизнес с телефони и дори не може да предположи, че някога ще изгрее в национален ефир. Двамата се запознават заради неправилно изпратен есемес.


„Бяхме на вечеря със семейство Халваджиян. Погледнах го и отговорих, че не е за мене”, обяснява водещата. Стефан не крие, че есемесът е бил за друга жена и допуснал случайна грешка. Двамата си писали месеци наред, минали са през приятелско споделяне, после се появил и флиртът.
„Когато се видяхме, вече го бях харесала, той пише много грамотно. Ако реши да каже истината, той я казва директно”, спомня си най-дългогодишната водеща в национален ефир.

През юли 2006 г. Стефан напуска семейното жилище, бизнесът с телефони също замира след раздялата на фамилията. Той започва да търгува с електромобили, но и тази дейност не му носи късмет, а после се пробва като играч на покер. В момента се представя като производител на мед.

„Бях женен само 6 месеца, но после се развеждах цели три години“, споделя Стефан.

Бившата му жена вече има друго семейство. Дъщеря му Никол често гостува на татко си и новото му семейство, а двете с щерката на Гала Мари се разбират добре, въпреки възрастовата разлика: „Истината е, че Стефан е моят спасител. Срещнахме се в много повратен момент от живота ми. Със съпруга ми Константин живеехме заедно почти 3 години, след като разводът ни вече бе факт. През това време имахме сериозни кризи и скандали, но все пак не поемахме по различни пътища. Константин е много убедителен и винаги прекрасно успяваше да ми вмени чувство за вина. Умееше като никой друг да ме потиска и да ме убеждава, че сама никога няма да се справя с живота. Много е страшно да преживееш физическо насилие. Не ми се е случвало и не го пожелавам на никого. Психическият тормоз обаче е някак по-последователен и брутален.
Така започваш да живееш с различна представа за себе си. Превръщаш се в личността, която виждаш в очите на човека до теб. Губиш от самочувствието си, от женствеността си, от сексуалността си. Изобщо губиш играта. Много е трудно да излезеш от такава ситуация, ако нямаш някаква подкрепа. Тогава получих съобщение от Стефан и, макар да е нетипично за мен, отговорих", с блясък в очите си спомня Гала.

По нейните думи тя никога не е изневерявала на Константин, докато той е имал многократни авантюри с други жени.

„Цели 11 години дори не съм си помисляла да флиртувам с някой мъж. Сега си давам сметка, че за да започна връзка със Стефан, явно съм била безкрайно самотна. Наистина бях неудовлетворена в тази връзка. Имах елементарна нужда от внимание като всяка жена. Сега съм щастлива и имам само един сериозен проблем. Силно вярваща християнка съм и се терзаех, че съгрешавам в очите на Господ заради връзката ми със Стефан”, изповядва се тв водещата.

Другата голяма мъка на Гала е, че не успява да дари своя любим с дете. С времето и с трупането на неуспешни опити водещата се отказва от тази мечта и се концентрира изцяло върху кариерата си, заради която така или иначе лишава през годините дъщеря си от повече внимание. „Срам ме е, но не съм изпратила Мари за ръка на нито един първи учебен ден. Надявам се, че ще бъда до нея в още по-важни моменти от живота на една жена”, категорична е Гала.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чавдарова
преди месец
-15
Умна, способна и талантлива! Заслужава да бъде щастлива!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
-2
Изобщо не е бил случаен есемеса към Гала,а абсолютно целенасочен.Той си е тарикат и си е търсел финансово независима и с връзки жена по-възрастна от него за да го издържа и да му създаде контакти в определени кръгове.Иначе си е кръшкач,но Гала няма избор вече.Тези захаросани приказки са пунта мара.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чугун
преди месец
-2
Тоя мухльо един път ми се дървеше от една бяла С класа и като свалих стъклото на джипа си и му викам кажи бе и тоя се оака и избяга и щеше да се блъсне и всички наоколо му се смяха иначе отдалече се пери ама е мухльо
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хохо бохо
преди месец
-2
Да така е, без любов и внимание на другата половинка, всичко губи смисъл и радост и самочувствие, все едно си прокажен и всички бягат от теб. Има хора с късмет да срешбат сродната си душа, и други които се лутат самотни без грам щастие и любов.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Glo
преди месец
-1
факт.една жена разцъфва , когато е обградена от любов , и също и личи при липсата на такава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да,
преди месец
-8
Така е но си личи,но Гала отдавна е прецъфтяла и дори новите силиконови цици,личната и козметика и разни техники за разкрасяване не могат да прикрият лошото и стареене и натрупаните години.Единственото и предимство,е че е слаба.Обаче в главата е ....да не казвам каква защото не искам да я обиждам.Снимката с която е илюстрирано материалчето е стара и доста фотошопирана.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени