Грубо! Сашо Кадиев не ще да се жени за майката на дъщеря си: Не съм открил любовта на живота си!

2286
16 Април 2020, 14:00


Бурна е връзката на Сашо Кадиев и майката на детето му Таня, узна HotArena.


Водещият е категоричен, че не желае да отведе до олтара половинката си. Кадиев така и не сбъднал мечтата на Таня да се види като булка, не се съобразил и с думите на майка си Катерина Евро, която многократно го съветвала, че е редно да скрепят семейството си с брак. "Не вярвам в брака. Няма да стане. На всички ни се иска да има вечна любов, в която заедно да изчезнем в маранята. И там да останем завинаги. В добро и в лошо, чак докато смъртта ни раздели. 


Но, както е казал Ремарк, любовта е вечна, освен ако междувременно не се случи нещо. И в този смисъл защо е нужно да се кълнем в нещо, което е ясно, че ще нарушим другата седмица, след пет години. Или след сто", изригна Сашо и скандализира с твърдение, че не е убеден, че е срещнал точния човек за себе си. 


"Не мога да кажа, че е така. С Таня сме заедно от доста години, обичаме се, имаме дете, но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа децата и си гледат часовниците, любовта трудно ще възтържествува", коментира Кадиев, намеквайки за битовите дрязги между него и половинката му. 


Двамата с Таня са заедно от 9 години и имат дъщеря на 5. Запознали се в родния й Пловдив и Сашо веднага хлътнал до уши. После тя била известно време в Лондон, а когато се прибрала, веднага се нанесла в семейната къща на Кадиея и майка му в село Кокаляне, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Глупости
Преди 1 година
-8
Без брак ???Никога няма да живея и раждам без брак!Преди 1 месец се ужених!Сега съм спокойна!!!И наследство ще имам!Аз съм на 30 а мъжът ми на60 !!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
Преди 1 година
-4
Гнусен гей.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
Преди 1 година
-10
И защо пък трябва да се жени?? Животът е много динамичен особено при артисти музиканти, танцьорки. На тези хора не може да се вярва безприкословно. Животът и фактите го показват. А и тя нали се е съгласила да ражда без брак. сега какво/ Ама те масово сега така правят момите, уж в началото съгласни без брак, а след това ти огъват ръцете.Хитри лисици.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.......
Преди 1 година
-5
Този мамин лигльо никого не интересува.Танцьорка на салса да си намери някои мачо и да зареже този плужек.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени