Хакнаха личността на Васил Петров

393
23 Август 2021, 14:00


Анонимник изпраща съмнителни съобщения от името на певеца

Хакери отново нападат известни, пише България днес. Този път обект на злонамерени измамници стана Васил Петров. Певецът алармира преди дни, че някой е откраднал самоличността му в мрежата.

„Близки и приятели ни предупредиха за измамата и успяхме да реагираме бързо“, разкриват от екипа на джазмена. Преди дни се появяват нови три страници с името на певеца и започват да разпращат съмнителни съобщения на негови последователи. Феновете на Васил Петров веднага се усъмняват заради изключително лошия правопис и словоред.

Според екипа хакерската атака идва от чужбина и именно неточният превод успява да ги издаде. Преди време се е случвало да им пробият служебната поща и да им бъдат искани пари. До всички контакти бил изпращан имейл, чийто текст съдържа злонамерени финансови действия. И тогава, и сега Васил Петров и екипът му не търсят помощ от властите. Те успяват да дадат знак на почитателите и приятелите на българския Франк Синатра за измамата.       
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
сосос
преди 3 седмици
0
Беше ми любимец , но откакто го видях да агитира за ДаБългария , вече няма да стъпя на негов концерт. Творците не трябва да показват пристрастията си. В противен случай ще си остане само с една шепа почитатели. Нека Христо Иванов да му изкупува билетите за концертите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени