Ивайла Бакалова с ново гадже

https://hotarena.net/pod-pricel/ivaila-bakalova-s-novo-gadje HotArena.net
Ивайла Бакалова с ново гадже

Моделът Ивайла Бакалова има нова любов. Бившата мис България е щастлива и не го крие, научи HotArena.

Носителката на титлата за 2001 година сподели снимка с мистериозен мъж до нея. Тя скри лицето му със стикер, но по всичко изглежда, че са много влюбени.

Любимият на Ивайла изглежда не е по-възрастен от нея, каквито слухове се носеха напоследък. Той е на годините на миската и държи на външния си вид–спретнат, елегантен, модерен...

За последно красавицата бе свързвана с известния бизнесмен Веселин Денков. Миската и милионерът бяха заедно в продължение на три години. Ивайла дори бе готова да му роди дете, но отношенията им неочаквано охладняха и двамата се разделиха, пише „България днес”.


Все пак Ивайла успя да превъзмогне краха на връзката им. И очевидно има нов човек до себе си, за когото се предполага, че отново е успешен бизнесмен.


Мъжът до Бакалова обаче не иска името му да се популяризира в медиите, затова и тя го пази в тайна. Не е ясно и къде се запознават–у нас или в Дубай, където миската дълго време пребивава.


Наскоро тя реши да се върне в родината, където е и в момента. Преди да избухне пандемията от коронавируса, Бакалова от време на време отскачаше до Дубай.


Новият на Бакалова е изключително заможен. С него тя за кратко време тя посети някои от най-далечните кътчета на света. Само за няколко месеца тя бе на почивка в Колумбия, както и на няколко екзотични острова след това.
 

10 Коментара

:)))

преди 3 години

Има нов временен ползвател.

Коментирай

преди 3 години

Edna of nai-hubavite jeni v bg....

Коментирай

....

преди 3 години

Прилича на гладуваща сомалийка...

Коментирай

НОНИ

преди 3 години

НАЙ-ГРОЗНАТА МИС В БЪЛГАРИЯ.ДОБРЕ ЧЕ СА Я ИЗЛЪГАЛИ С ЕДНА ДЪЩЕРЯ,ЧЕ ИНАЧЕ КОЙ ЩЕ Я ХВАНЕ ЗА СЕРИОЗНА ВРЪЗКА. ПАРЦАЛЕСА ОТ ЕДНО ВРЕМЕ

Коментирай

Много е грозна

преди 3 години

На живо съм я виждала,груба и черна!!!!Станала е мис защото е била фетиш на Илия Павлов по онова време!!!!

Коментирай

Тони

преди 3 години

Уникална е ... любимата ми моделка

Коментирай

Ivan

преди 3 години

zlobeite kolkoto iskate, no IVAILA e unikalno iaka madama

Коментирай

а бе,

преди 3 години

Винаги си е била грозновата циганка.

Коментирай

До иванчо

преди 3 години

Явно си от някоя родопска майала!!!И си виждал толкова бени колкото си грамотен!!!Смешко!!!!Като се научиш да пишеш на български и да разбираш ,поне малко от жени,тогава коментирай!!!

Коментирай

....

преди 3 години

"Любимката"на Дарина Павлова.Не може да я диша.Нали мутрака и купи титлата и после я заплоди.Първа рева като го отстреляха.После платиха на Румен Вълка да припознае детето на Илия Павлов.Но то одрало кожата на баща си.Е това представлява тази "моделка''.Мутренска играчка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.