Ивет Лалова спаси мъжа си от коварна болест

13 Юли 2022, 16:00


Спринтьорката призна пpeд своите фенове, че 2022 roдинa e преживяла трагедия заради съпруга си Симоне Колио

 

В навечерието на петите опимпийски игри за Ивет се налага мъжът й да се подложи на отстраняване на феокромоцитом, рядък невроендокринен тумор. Минахме през нещо много страшно и Симоне се измъкна от него като истински шампион, а аз разбрах, че съм готова да дам живота си за него написа в социалните мрежи.

38-годишната атлетка през септември празнува девет години брак с италианеца. Тя и Симоне минаха под венчило през 2013-та в италианския град Риети, където живеят. Иначе са заедно от 13 лета.

Колио пък публикува видео от реанимацията ден след операцията. „В ерата на кoвид имаше право да влиза само един човек за 30-минутио посещение и моята мила майка отстъпи мястoто на жена ми. Около 20 дни по-късно Ивет направи вероятно най-лошото си бягане на голямо събитие, но на лице то й имаше отпечатана прекрасна усмивка през цялото време! Седях на трибуните сам, наблюдавах я, възхищавах се на радостта й с пръскащо се от гордост сърце.  Въпреки месеците на ад, през които преминахме, въпреки безсънните нощи, изпълнени със страх, тя беше там“, разказва Симоне.

По думите му точно вечерта преди нейното състезание те получават резултата от хистологичното изследване, което потвърждава, че той има шансове за лечение и ще се оправи.

Лалова още не се е възстановила психически след загубата на баща си през април тази година. Таткото на спортистката, бившият спринтьор Мирослав Лалов почина на 78 години. Точно заради него Ивет решава да стане атлетка, след като е отгледана на стадиона.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени