Изненадващ обрат: Денди се претрепал по стълбите в дома си, ударил 30 пъти главата си!

06 Март 2022, 16:00


Седмица след трагичния инцидент с Денди, МВР продължава усилено да разнищва случая. Полицаите обаче все по-усърдно работят по версията, че Любомир Милчев не е бил бит, или ако е бит, то не това е причината за тежкото му състояние. Оказва се, че наистина звездата от „ВИП Брадър” може да се е претрепал сам в нелеп инциден.

 

Прегледани са всички над 120 улични видеокамери, по маршрута който е преминал Денди във фаталната вечер - от заведение край градинката  на „Кристал” до дома си. Лично министър Бойко Рашков наредил: „Да се разплете този случай!” и всеки ден се информирал как тече разследването, научи „Уикенд”. Полицаите разговаряли и с хора, които са видели, че Милчев напуска почерпен заведението, в компанията на свето кученце Хининус, което носел на ръце. Ексцентрикът бил във видимо добро настроение и не пропускал да отговори на всички непознати граждани, които го поздравявали за вечерната разходка. Вижда се, че по него има кръв, но все още не може да се разбере от какво е тя – дали от падане, или от сбиване.

Какво точно е станала във фаталната вечер – не се знае със 100% сигурност. По тялото на Денди обаче в действителност нямало никакви следи от побой. Травмите били единствено от удари по главата, макар и множество на брой.

Камерите, които ченгета са прегледали, установяват, че криво-ляво той е стигнал до жилището си, което било издържано в типичния за него бохемски стил. Състояло се от два етажа, свързани по между си с вити стълби. Предполага се, че Милчев се е прибрал, заключил е вратата и е легнал да спи. По някое време се е събудил и тръгнал да слиза към първия етаж. За беля паднал по стълбите и се претърколил 30 пъти. Това обяснявало серията силни удара в тила на главата му. „Явно е бил солидно наквасен и е загубил равновесие. Падането е било жестока – удрял е главата си на всяко стъпало”, разяснява източник на „Уикенд”.

Часове по-късно поетът бил намерен от съквартиранта си Кръстофър. Нежният мъж бил ужасен от гледката, но събрал кураж и извикал лекарски екип. Крис също бил разпитван от органите на реда. Той дал подробни показания, но нямал идея какво точно е станало. Момчето, което всъщност е жена и се казва Камелия, било изключително уплашено. В първите дни след трагедията поел грижата за Хининос и решил да пренощува в приятели, за да спести кошмарът от гледката, запечатила се дълбоко в съзнанието му.

Възможно е, преди да се прибере, Денди да е имал леко счепкване с някой, но при всички случай не се е стигнало до тежък бой, докарал го до кома. За съжаление медиците не дават гаранция за живота му, защото състоянието му продължава да бъде изключително тежко. Приятелите на Милчев продължават да отправят молби към Господ за живот на своя близък и непрекъснато оставят послания за здраве на фейсбук стената му.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Qq
преди 2 месеца
-1
Момчето което всъшност е жена ???? Това означава ли,че Денди е имал връзка с жена ???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Име
преди 2 месеца
0
Съобщавам
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кво
преди 2 месеца
-4
ни занимавате с това, всеки ден подобни същества се претрепват или ги утрепват... Столипиново, Факултето, Жълтите павета, тоз педераст с кво е по особен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фърфолета
преди 2 месеца
0
Фалшива новина е това
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жалко
преди 2 месеца
-1
Като оная Роси на Зографски,Силва Зурлева...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Offf
преди 2 месеца
-4
Koi go interesuva?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени