Изписаха Иван Ласкин от болницата! Лекарите успяха да го стабилизират след двумесечно лечение на черния му дроб

2794
28 Ноември 2018, 12:20


Иван Ласкин вече е изписан от Втора градска болница, където прекара повече от два месеца, узна HotArena.

 

Талантливият актьор бе откаран там по спешност в тежко състояние, а лекарите установиха напреднало чернодробно заболяване. Наложи се тежко и продължително лечение, но за радост, Иван Ласкин вече е в стабилно състояние и най-накрая се е прибрал вкъщи.

 

Актьорът никога не е криел, че често прекалява с алкохола. Злоупотребата със спиртни напитки зачестила, след като Ласкин напусна трупата на Военния театър преди няколко години. Тогава той възропта срещу ръководството на състава, репертоара и дори се усъмни в таланта на повечето от режисьорите, писа „Галерия“.

 

В знак на солидарност заедно с него си тръгна и жена му Александра Сърчаджиева, която точно тогава изпълняваше повечето от централните роли в хитовите представления на трупата. Алекс постъпи на работа в „Сатирата“, а Ласкин се затвори вкъщи, отдаде се на срещи с приятели, лов и писане, като дори се готвеше да издаде книга с разкази и есета.

 

Планираше да снима документални филми и дори участва в нова постановка, като влезе в образа на Иванов от едноименната пиеса на Чехов, но изявата му бе за кратко.

 

Някогашният Васко да Гама от село Рупча тежко понесъл неотдавнашната смърт на баща си. В този момент започнал да търси утеха единствено в чашката, което довело до тежката криза отпреди два месеца. В арт гилдията са изумени как Алекс се справя в сложната ситуация и я определят за истинска героиня.

 

Тя отказа единствено да се включи в репетиции за новото представление в „Сатирата“, но продължава да участва в останалите спектакли. В същото време е водещ в дневниците на „Биг Брадър“ заедно с Азис, а освен това се грижи сама за дъщеря им София, която вече е във втори клас.

 

Ласкин пък навлиза във втория, не по-лесен етап на алкохола. Лекуващите лекари били категорични, че това е единствената спасителна терапия, която може да върне актьора към нормалния живот.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Айтен
преди 2 години
-1
Тоя да се взема в ръце, да спира да пие и да си гледа хубавото семейство.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени