Жената на Румен Радев се поду от лекарства? Първата дама се кри три месеца и се появи доста окръглена (СНИМКИ)

03 Май 2022, 16:21


Надебеляла ли е първата дама Десислава Радева, която все по-рядко може да бъде видяна публично? Това се чудеха многобройните зрители на Великденското богослужение в храма „Александър Невски“. Десислава Радева се появи черен панталон и дълго черно-бяло палто, което максимално криеше фигурата й.

 

За последно тя се появи публично до съпруга си преди месеци на клетвата през януари тази година. Малко след това я повтори ковид и Радева се скри от публичното пространство. Първата дама не присъства нито на честванията за 3 март, нито на премиерата на филма „Ботев" ден по-рано.

 

Отсъствие от културно събитие не е характерно за бившата секретарка на Слави Трифонов. Преди години тя не пропускаше нито представления в Операта, нито концерти в НДК. Няколко часа по-късно тя липсваше и на официалните тържества за 3 март, макар че протоколът не я задължава да присъства. В първия мандат на Румен Радев жена му блестеше на приемите, а тази година липсваше както от церемонията по вдигането на знамето сутринта на 3 март, така и на вечерната проверка часове по-късно.

 

Със сигyрност причината е била ковидът, който я повтори на 2 февруари и наложи карантина на съпруга й, която обаче бе вдигната след два дни заради отрицателен тест. Радева не карала тежко повторния ковид, отбелязаха официално от президентството, но явно се уплаши и реши да не напуска резиденцията в Бояна заради горчивия си опит при първото заразяване. (През 2021 г. тя бе приета в болница с аневризъм, след като няколко месеца преди това изкара ковид за първи път. На 14 април 2021 г бе оперирана в „Свети Иван Рилски", а в следващите месеци се възстановяваше под грижите на майка си.)

 

Този април тя отново се показа под светлините на прожекторите до мъжа си на Великденската литургия, облечена максимално топло. Именно дебелите й дрехи заблудиха зрителите, че Радева качила килограми, което изглежда логично заради лекарствата, които приема заради влошеното си състояние, пише „Минаха години“.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени