Какви допълнителни мебели са ви нужни за вашия дом и градина?

07 Септември 2022, 16:19


Вече имате основно обзавеждане за интериора и екстериора си? Но все още обзавеждате различни ниши или пък търсите специфични мебели и допълнения, които да ви донесат повече комфорт. А е възможно и вече да имате доста мебели и други вещи и да се нуждаете от допълнителни възможности за съхранението им. Тук ще откриете няколко идеи за допълнителни мебели, които ще ви бъдат полезни да изберете най-точните опции спрямо вашите нужди.

Търсите подходящи мебели за обособен кът за почивка в дома ви?

Възможно е вече да имате кът за хранене с маса и столове във вашата трапезария или всекидневна, но да търсите мека мебел за максималния ви момфорт. Можете да изберете диван и фотьойли, които да вържете с по-малка маса. Можете също да добавите таборетки или пък да подберете диван с лежанка за възможност да вдигнете краката си или да си полежите пред телевизора. А ако имате нужда от резервни места за спане, можете да изберете разтегателен диван или пък да заложите на диван в комбинация с едно или две разтегателни кресла.

Друг вариант е вече да имате и обзаведен хол с диван, но да ви се иска да добавите отделен обособен кът за четене или пък просто още едно място за сядане. Тук идеален вариант е да изберете кресло и да релаксирате с удоволствие. Ако идеята ви е то да е за допълнително място за сядане, е добре то да може лесно да се мести и да се връзва цветово с всичко останало. Ако пък ще подбирате кресло за отделен кът, то може да е в различен цвят или с по-нетрадиционен модел за акцент. Може да бъде и например наклоняем стол с или без подпора за крака и да го комбинирате с масичка и интересна лампа в обособено пространство.

Търсите възможности за лесно и удобно складиране на всичко от градината си на едно място?

Вече имате доста мебели във вашата градина? Към това сигурно ще добавите и малко техника за нейната подръжка като например косачка. Освен това имате например надуваем басейн или други аксесоари за децата. При всички случаи трябва да можете лесно да прибирате всичко някъде при дъжд или сняг или дори за подреден вид на градината, когато не изпозлвате абсолютно всичко. Разбира се най-вероятно имате мазе, гараж или друго пространство в самата къща, което можете да изпозлвате. Но защо например да не оставите място за колата си в гаража от вещи, когато има и още по-удобни варианти?

Една чудесна възможност за такива случаи е градинска барака. Вариантите за такива са изключително много. Те могат да бъдат всякакви по размер и ще откриете много подходящи както за голям двор, така и за малък.

А освен това има варианти от различни материали и в различни цветове, които биха се вързали чудесно и със сигурност няма да изглеждат като грозен склад. Например има доста разнообразни опции от дърво. Ако пък искате още по-висока издържливост, можете да изберете такива от стомана, като те са налични в различни цветове, за да подберете най-точният за вас. А ако ви трябва открита част за някои от нещата, можете да изберете градински навес или да комбинирате открит навес със затворена част в различни размери.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени