Лекарите от „Откраднат живот влизат в нов сериал: Орлин Павлов се жени за Радина

21 Януари 2022, 16:00


Орлин Павлов се жени за Радина Думанян в новия български сериал „Лъжите в нас“, който ще зарадва зрителите на NOVA през пролетта. Контрастната и драматична история на една фамилия, живееща между тъмната и светлата страна на живота, ще завладее ефира през предстоящия телевизионен сезон.

 

„Лъжите в нас“ е сериал, който се отличава с висок протекционен стандарт, ярки образи и сюжетни обрати. Той ще засегне темите за семейните ценности, житейските изпитания, грешките и тайните, цената на успеха, споделената и несподелена любов и последствията от съдбоносните решения.

 

Актьорът Емил Марков влиза в ролята на богат и контролиращ бизнесмен в сферата на дърводобива (Константин Шейтанов), готов на всичко, за да опази империята, която е изградил. В навечерието на сватбата на дъщеря си Рая (Радина Думанян) с проспериращия в компанията Сава (Орлин Павлов), природно бедствие, вследствие на незаконна сеч, ще отбележи началото на множество катаклизми и в неговото семейство.

 

Любими български актьори от хитовия сериал на NOVA „Oткраднат живот“ ще вдъхнат живот на харизматичните личности от фамилия Шейтанови и най-близкото им обкръжение - Диана Димитрова, Владимир Пенев, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Деан Ангелов и др. Секссимволът на 80-те Ирен Кривошиева ще направи своето завръщане на тв екрана именно в „Лъжите в нас“. Владо Пенев ще играе свещеник, а актьорът си пусна във Фейсбук снимки от новата роля, пише „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени