Лекарска грешка убила Ласкин?! Ще поиска ли ексхумация Алекс Сърчаджиева?

7727
31 Януари 2019, 13:45


Александра Сърчаджиева разполага със снимки и данни, които пораждат куп въпроси около смъртта на съпруга й Иван Ласкин, твърди близък на актьора пред „Уикенд“.

„Трябва й още времне да се съвземе и тогава ще предприеме мерки срещу лекарите и болницата, които не успяха да се погрижат добре за Иван. Има голяма интрига-може да са го уморили, докато е лежал под медицински надзор“, допълва източникът на изданието.

В антуража на Лаксин се чудят защо цялото му тяло е в язвени рани и белези. Кожата на 48-годишния артист билата така раздразнена, че нямало как да бъде положен в открит ковчег. Подобни драстични увреждания не се получават при пациенти с диагнозата на Иван. Според близки на Ласкин, през 2018-а черният му дроб е функционирал наполовина. При 50-процентов капацитет на пречиствателния си орган Иван е можело да живее безпроблемно още години наред, а междувременно да му се намери донор. Съмнението, че Ласкин е починал в резултат на грешно лечение съвсем не е лишено от логика.

В близките седмици ще бъде направено телевизионно  разследване за престоя на Иван в болницата. „Уикенд“ знае името на журналиста, който ще нищи темата, но името му се пази в тайна, за да не започнат да го отбягват докторите, сестрите и санитарите в болницата.

Не е изключено през февруари вдовицата на Ласкин да поиска ексхумация на тялото му. Когато мъжът й починал Сашка била в тотален  шок и не се сетила да настоява за аутопсия,  но щом в нейната глава се е зародило съмнение за лекарска грешка, възприела идеята на патоанатом да прегледа трупа и органите.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Боже
преди 2 години
-2
Светлана що за човек си ти???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Svetlana
преди 2 години
-29
Пълни глупости! Пияндурника се спомина заради лакомиятя си и литрите алкохол, които изпи!!! Никаква лекарска грешка няма!!! Не може да се очаква лекарите да правят чудеса, при условие, че той се наливаше като казак!! Ясно беше, че краят му е близо и слава богу че пукна гадината!!! Убиец на животни!!! Дано е страдал и агонизирал дълго и болезнено!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Христина Илиева
преди 2 години
-3
Който е написал тази статия не е добре!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мм
преди 2 години
-3
Този текст е написан сякаш някакви примитивни хора изпълзели от някакво мрачно средновековие си шушукат позорни абсурди, обаче си вярват. Такъв позор! Липса на уважение, липса на всякакво човешко достойнство! И всичко това написано толкова просташки, наивно, тъпо. Има ли наистина такива примати, които си въобразяват, че читателите и това ще понасят! ДОКОГА! Докога ще се пишат клевети, обиди, измислици и откровени лъжи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мимс
преди 2 години
-3
Вие нямате АБСОЛЮТНО никакъв професионален морал. Липсата на уважение към семейството и децата на този човек граничи със животинско поведение. Към паметта му също, към лекарите, които са се борили за живота му дори не споменавам. Няма да коментирам липсата на каквито и да е познания по медицина, вие не сте медици, но сте могли да прочетете повече за заболяването на Иван Ласкин. Поне научете, че на ВСЕКИ починал в болница, по закон, се прави аутопсия, тя няма нужда да се изизсква, задължителна е. Оставете паметта на Ласкин, самата Алекс, децата и близките му на мира, и списвайте онова, в което сте най - добри, маникюрът на Николета и екстеншъните на Сузанита.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
27
преди 2 години
-6
Този минус от автора на "статията" ли е? Или от луд фен на Сузанита? Защото не виждам здравомислещ човек, който да не се издрайфа от прочетеното. Дано съотношението между + и - да се запази така, че иначе жална и майка на България с такава измет. Аз лично все още имам надежда ;)


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени