Любовта е сладка, когато е консумирана с жените на другите

28 Март 2011, 16:46


 

Успешният български бизнесмен Христо Сираков отново привлече медийното любопитство върху себе си. Господинът, който има убийствен ищах към дългокраките манекенки, планира да напише книга за жените, които са минали през кревата му. Идеята вече е узряла в главата му и книжното тяло ще носи интересното заглавие „Жените на другите“.

 

Ицо Сираков е галеник на съдбата! Бизнесменът не е пръв красавец, ЕГН-то му вече е набъбнало, но е факт, че може да скрие шапката на 18-19-годишни момченца, които не знаят как да се държат с дамите. А ценителят на женската хубост отлично знае как да омайва нежните създания и бързичко ги вкарва в легълцето си, преди да е преминала еуфорията от новата връзка. Някои хора казват, че Ицо е „стар пръч, който се възползва от лакомията на родните златотърсачки“, но бизнесменът хич не им обръща внимание и на всяко парти се появява с различна жена. Полигамията на Сираков дразни широката общественост, но той не спира да се доказва на любовния фронт, прекланяйки се пред знойни хубавици.

 

Опитал веднъж от вкуса на „чуждото“, бизнесменът със сините очила постоянно залита по жените на другите, защото знае, че забраненият плод е най-сладък.

 

Книгата ми сигурно ще съсипе семействата на половин България“, изповядва се Сираков, но по лицето му и за миг не преминава сянка на притеснение или срам. Дори нещо повече – той гордо заявява, че си е поставил за цел да въведе сина си Кристиян в тънкостите на плейбойството. Той е убеден, че всеки мъж, който има мъничко акъл в главата си, може да забие желаната жена, както и да изкара достатъчно пари. Макар да е съзрял истината, че съвременните дами си падат предимно по богаташи, бизнесменът отбелязва, че нежната половинка има повече нужда от внимание и красиви думи, отколкото от финикийски знаци.

 

Ако искаш да се харесаш на някоя мацка, не е нужно да й подариш мерцедес. Поезията на Недялко Йорданов също върши работа“, категоричен е бившият на Ирен Онтева.

 

Чичо Ицко може да не е мъж-мечта, но жените му се лепят като пчели на мед в размножителен период. А той да не е импотентен да стои със скръстени ръце?! 

 

Ани Милова

 

 

Уважаеми читатели, ако някоя светска персона ви дразни много с поведението си и имате авторска позиция, която искате да изразите, напишете статия, изпратете ни я и ние ще я публикуваме в най-горещия сайт Hotarena.net.

 

Пишете ни на e-mail [email protected]
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
saeg
преди 11 години
-2
lepqt mu se ako moje da izmuknat nekoi lev ili da plati korekciq po tqloto
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
без думи
преди 11 години
0
Анке, Анке, оди да се гръмнеш некъде, пиле шашаво.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени