Луна се облизва за гадже стриптийзьор

20 Април 2023, 11:08


Певицата се облизва в клип за ласки от представители и на двата пола

 

"Пратете ми тук някое готино гадже. Да ми е приятно, да си пеем, да се забавляваме. Някой стиптийзьор или стриптийзьорка", обръща се към своята публика Луна. Фолкветеранката качи в тик-ток видео с мераците си, което за броени минути взриви социалните мрежи.

 

"Сега си запалвам цигара и излизам. После ще ви кажа какво е станало", казва още в клипчето певицата.

 

Не закъсняха обаче и коментарите, че изпълнителката на "Искам го, стискам го" е пуснала в тик-ток стар запис. Или дори вместо нея са го изнамерили хора, които са искали да припомнят, че някога Луна не бе това, което е днес - загърбила земните удоволствия в името на духовните завети, запалена дъновистка, а е била любителка на сладкия живот.

 

В инстаграма на Луна няма снимки с провокативно съдържание, нито нейни изказвания, които да са в разрез с градения напоследък от нея имидж на "народна защитничка" и "всенародна любимка", боркиня за морал и справедливост.

 

В публичните си изяви самата изпълнителка не отваря и дума за периода, в който се вписваше идеално в масовата представа на българите за фолкфурия. Онези, които не познават стария й образ, са като паднали от луната за скандалните изцепки на Луна преди години.

 

Изпълнителката на "Тук-там" например, когато още не се бе окичила с титлата "Луна президент", си позволи размяна на крошета и ритници с друга участничка в риалитито - майката на Албена Вулева - Людмила Захажаева. След чутовното меле певицата бе прогонена от къщата в Нови хан, но преди това Ловеца на бегълци Динко я натисна с красноречиви намерения в басейна.

 

Днес от тази шуменска "къса клечка" няма и помен! Днешната Луна парадира само с огромните си политически амбиции. От някогашната й екстремност е останал извън архив само конфликтът й със Слави и Иво Сиромахов. Двамата са неуморно сочени от нея за недоброжелатели, които използват нейните изказвания по "народните работи" за собствен интерес. Дали те не стоят в дъното на провокацията и сега?

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени