Мария сияе от щастие и призна: Имам нов човек до себе си! (Пълни подробности)

07 Юни 2017, 11:50


Певицата Мария бе гост на Гала в „На кафе“ и учудващо на всички недоброжелатели, които сипят змии и гущери по неин адрес около раздялата й с Християн, тя е преборила негативната енергия и се появи на екран по-сияеща от щастие и по-красива от всякога, видя HotArena.

 

Причината за това е нова тръпка, която топ певицата на „Пайнер“ в момента изживява. Споделя, че е имала нужда нещо подобно да й се случи. Именно новият човек в живота й й я мотивира да разцъфва и да се усмихва възможно най-широко.

 

Мария поясни, че не Гущеров е този, който е подал документите за развод, както медиите пишат. Призна, че все още не са разведени, но се надява това да стане съвсем скоро. Тя е човек, на когото не му липсва смелост, и след като е видяла, че връзката им се изчерпва, е сложила край.

 

Пояснява, че когато е взела решение за раздяла, в отношенията им не е имало замесен трети човек. Пожела на Гущеров от цялото си сърце щастие и всичко най-добро.

 

Колкото до дъщеря й Марая, въпреки че расте с бързи обороти, тя ще си остане най-важния човек за певицата и винаги ще й е на пиедестал.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени