Мартина на Слави с покъртителна изповед: Имаше много нощи, в които съм плакала! Живях в самозаблуда, по план и график, докато не срещнах Коко!

28 Май 2020, 11:21


Последната официална жена до Слави Трифонов вдигна завесата над митичната им връзка 6 години след тяхната окончателна раздяла. Танцьорката Мартина Огнянова, която дълго време бе част от балет „Магаданс“ в „Шоуто на Слави“, се изповяда във видео в социалната мрежа фейсбук, разкривайки неподозирани подробности за съвместния ѝ живот с Дългия, видя HotArena.

„Според всеобщите разбирания живеех живот на принцеса. Бях с мъж, който беше много известен, много влиятелен. Отстрани изглеждаше прекрасно. Той можеше да си позволи всичко, което поиска, включително и за мен. 7 години имах тази връзка. Всички приятелки около мен искаха да им се случи същото нещо. Говорили сме си как съм се държала, че е станало, защо съм интересна. Те искаха на всяка цена да им се случи това. Близките ми хора също бяха щастливи, защото отстрани изглеждаше вълшебно. Един мъж, който има всичко – финансови възможности, влияние, власт и е известен. Помежду си обаче имахме зададени отношения – всеки е в някаква роля, за да изградим „прекрасния свят“ и „прекрасния палат“, в който живеем, а всички наоколо казват: „Уау, ето го съвършенството, и ние искаме“, започва разказа си Мартина.

„Отстрани изглеждаха така нещата. Аз определено съм била в самозаблуда. Никога не съм показвала и демонстрирала положение. Със сигурност егото ми се е радвало и се е блазнело от мнението и погледите на хората – за тях всичко изглеждаше супер. Вътрешно за мен не беше така. Имало е много нощи, в които съм плакала“, продължава с откровения си разказ Мартина, разкривайки, че била жертва на постоянен контрол и се е налагало да живее изцяло по правилата на Трифонов. „Имала съм терзания, съмнения за качеството на връзката с този човек. Хич не харесвам ревността, но понякога човек усеща, че има нещо, което не е наред. И този сблъсък между това, което усещам, а не искам да го усещам.. И различните ситуации. Не става, когато нещо е стъпило само на материално ниво...Аз ще направя така, защото той иска така. Сега ще отидем на почивка еди-къде си, после тука ще работим, тук имаме задължения, там отговорности. Един такъв свят с график и план и уж не се чувствах изморена, но имаше толкова нощи, в които съм плакала. И гледах никога да не съм сама. Обаче като останеш сам...Те не знаят тези мънички съмнения, ситуации и ние, прикривайки ги от хората, позволяваме нашият свят да изглежда перфектен за тях“, изповядва се бившата любима на Дългия, пише "Ретро".

„Изживявах си го някак си. Един ден срещнах Коко (бел. ред. – настоящия ѝ мъж). Вече нещата във връзката ми бяха започнали да стават зле. Дълбоко в мен не се чувствах изобщо добре, въпреки че на преден план всичко изглеждаше нормално, аз знаех, че не се чувствах добре. Отидох да тренирам бокс в една зала. Коко дойде да замества треньора ми. Излязохме веднъж на разходка и до ден днешен не сме се разделяли“, споделя почти през сълзи Мартина.

Към днешна дата Огнянова вече не се занимава с танци. С настоящия ѝ мъж Коко развиват общ бизнес, свързан с внос на чуждестранни козметични продукти. Красивата варненка, която дълги години бе до Слави Трифонов, вече има две деца от бившия боксьор. След раздялата с Дългия тя не само бе изхвърлена от балета на шоуто му, но остана и без жилище и кола, с каквито разполагаше, докато бяха заедно. Сега Мартина живее далеч по-скромен живот, но признава, че се чувства повече от щастлива и е срещнала мъжа, за когото винаги е мечтала. „Чувствам се с него, сякаш ми е не просто любим, а приятел. Можем да говорим за всичко, споделяме си много“, добавя Огнянова за живота си сега.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Надя
преди 2 години
-1
Повдига ми се от подобни изповеди. Кой се интересува от житието-битието на някаква бивша на някой? Живей си щастливо и каквото е било е минало. Съвсем неизвестна сега,решила да си повдигне егото. С труден или лесен характер била е седем години с него Не вярвам да е обичала защото обичта прощава и приема,,никого не опитва да променя.Имала е интерес за да е с него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ина
преди 2 години
-5
Преди години всички я нападнаха, може да е имала нужда в един момент да си излее душата. А колкото до Слави, не мисля, че е привилегия да бъдеш с мъж с подобен характер, разкъсван от противоречия, егоизъм и вътрешни демони. 7 години да го търпи, сигурно много го е обичала. Но в любовта трябва да има баланс, който коли, пари и къщи могат да ти донесат, само ако си бедна душица. Толкова години и все още е сам, няма семейство, деца... На крива ракета космосът и пречи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...........
преди 2 години
-4
Интернет пространството не е помиина яма да всеки да си излива ''душата" и да замърсява останалите.Душата се излива само пред БОГ.
Тита
преди 2 години
-3
Не ми стана много ясно какво, всъщност, иска да каже. Някакви думи в изречения... Той - това, той - онова, а аз, горката плача... Как тъй, сега, след време, вече с друг мъж, с две деца, неясни мисли я терзаят за "тиранина" Слави. Не е ли по-добре да си живее живота с мъжа си, дето й бил и приятел, и толкоз! Между впрочем - Мартина не му приляга на Слави. Не по хубост. По интелигентност не му приляга. Доста е семпла
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ганчо
преди 2 години
-6
много е грозна ...с чук да я удара по добре ще изглежда
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
И защо сега говориш бе жена, да изтупаме НАФТАЛИНА....и смърди
преди 2 години
-8
Сега нали си супер щастлива, що се присети за него..... Всички УСПЕЛИ хора са малко или повече хора на реда и дисциплината...иначе не става. Ти с ВИРЕНЕ на краката си какво постигна.....изневяра ...е сега си много добре....и НИКОЙ ама никой не се интересува от теб и преди и сега....кво е видял Слави в теб , той си знае , ама верно само той...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Много си грозна
преди 2 години
-15
Слави е труден, ама ти си нищо!!!! Май ти си го използвала моме, невинно и УДОХотворено! Не е лъжица за устата ти! Той заради такива използвачки е още сам!!!! Да!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:))))
преди 2 години
-7
И Дългия като Черепа си пада по грозни жени. Това явно е израз на нарцисизма им.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
>>>
преди 2 години
-2
Излишни откровения...обществена тайна е характера на учиндолеца.Не я е държал насила 7 години.Не ги разбирам такива жени.Една връзка се гради на взаимно зачитане,а не доминиране на единия.Това се разбира още през първата година.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 2 години
-3
"о" е прав/а на 100 %. Още повече, че тя е работила с него, със сигурност знае по-добре и от нас. Наистина много неблагодарно - ако не беше той, как щеше сега да се прави на инфлуенсърка и да си пподава козметичката? Кой щеше да я знае изобщо?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Деси
преди 2 години
-9
Сега нали е много добре какво се обяснява за лични неща. Не стига че е ужасно грозна и яла, пила години сега какъв бил.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени