Мира Добрева шокира с признание: Била съм жертва на мъжко насилие (От 2 г. не живее с Жоро Торнев)

https://hotarena.net/pod-pricel/mira-dobreva-shokira-s-priznanie-bila-sam-jertva-na-majko-nasilie HotArena.net
Мира Добрева шокира с признание: Била съм жертва на мъжко насилие (От 2 г. не живее с Жоро Торнев)

„Истината е, че съм била жертва на домашно насилие. Чувствам се много силна жена – психически и физически, но съм изпитвала моменти на слабост. Успяла съм да преживея и надживея това, че над мен е упражнявано насилие. Човек трябва да вземе решение да избяга от съответната ситуация, да не се застоява в нея. Слава Богу, аз съм имала смелостта да се махна.“

 

Това разкри БНТ легендата Мира Добрева, като призна, че никога досега не е говорила публично на тази тема. И допълни: „Не мога да не спомена също така, че психическият тормоз е по-страшен от физическия. Сега никога няма да се оставя да бъда тормозена и мачкана психически. На никого няма да дам възможност да повярва, че аз съм по-малоценна заради пола ми, заради произхода ми, затова, че съм българка и съм родом от Родопите“.

 

Мира побърза изрично да уточни, че човекът, на когото е била жертва, не е настоящият й съпруг Жоро Торнев.

 

43-годишната тв водеща все още е разделена с мъжа си, но не мисли за развод. От 2 години двамата не живеят заедно, макар че той се грижи за децата и помага финансово, ако имат нужда от нещо. Мира признава, че не желае да знае дали Жоро има друга жена до себе си.

 

„Продължавам да го ревнувам и да се терзая, продължавам да го обичам. Знам, че той е моят мъж. Вътрешно съм убедена, че и той знае, че съм неговата жена. Не, няма друг мъж в живота ми. Имам нужда се осъзная и отърся от миналото“, откровена е Мира в интервю за „Уикенд“.

 

Водещата проговори и за Ваня Костова, с която имаха препирни във „ВИП Брадър“. „Много мъчно ми стана, когато разбрах за кончината й. Твърде млада си отиде от този свят. Искам да вярвам, че се е спасила. Според мен тя страдаше и беше тъжен човек, някак си неудовлетворен. Помирихме се с Ваня Костова в края на „ВИП Брадър”. И сега помня топлотата на тялото й, когато ме гушна на тръгване. Ваня ми каза: „Прости ми!”, а аз й отвърнах й: „И ти ми прости!“, спомня си през сълзи Добрева.

 

5 Коментара

абе,

преди 2 години

Мира,Мирааа беше толкова красива в началото на кариерата си.Случайно те видях на живо и си помислих че по-красива родопчанка не съм виждала.Защо ти трябваше да се обезобразяваш с разни процедури и сега да изглеждаш по-възрастна отколкото си.Зарежи го Торнев, не те заслужава.За психическото тормоз си абсолютно права-смазва те като човек. Никой не трябва да го позволява да му го причиняват.

Коментирай

Стар познат

преди 2 години

Торнев е коцкар и винаги е бил. Просто тя по- късно разбра или той вече не се криеше. Но тя има и много крив характер и е от онези вечно мяукащи и изискващи жени. Принцесешкото поведение дразни много, вечно очакващи всеобщо възхищение и че всички са им длъжно с нещо . Уморително е са живееш с такъв човек. Като беше млада, беше хубава и всичко и се прощаваше, сега вече не утива . Но че се е обезобразила с филтрите също е вярно.

Коментирай

непознат

преди 2 години

Пише се и се чете отива,не 'у'тива.

Коментирай

до долен коментар

преди 2 години

Искам да ти кажа, че принцеското поведение може да подразни само мъж, който няма енергия и вътрешна сила -толкова колкото я има и принцесата....някак не минава принцесата да е по-силна от принца....Така ,че да оставим тия удобни оправдания с това дразни мъжа и да си кажем истината, че Мира Добрева изобщо не е лъжица за всяка уста...ама изобщо..красива, с 3 висши образования, мила , възпитана....да ти кажа такива хора не очакват вечно възхищение...те получават вечно възхищение...и ако не си им на нивото ще те дистанцира на секундата...както с Жоро Торнев..и ако нямаха дете...вярвай Мира отдавна да е забравила кой е Жоро и кой е Торнев

Коментирай

така е

преди 2 години

И кое е шокиращото? Повечето мъже в БГ се отнасят грубо, с пренебрежение, мачкат психически (и/или физически) жените си, унижават ги, псуват ги все едно е нормално. С изключение на началото на връзката, когато свалят звезди и се представят за перфектни. Театър! После, роди ли се дете, две, си мислят че жената им е даденост и в кърпа вързана и така му отпускат края с алкохол и тъмните страни на характера си, че да се чудиш в мюсюлманска страна ли живееш..... Добре, че се махнах, погледнах отстрани и осъзнах колко жалко живеят жените в БГ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.