Миски ментета: Мейзер се има за най-красива в света, Тамара лъже за Мис Планет, Мис Джуки сама си измислила титлата и още…

05 Март 2022, 14:59


България е страната на неограничените възможности по отношение на всякакви титли за  красота.  Въпреки това се оказва, че броя на желаещите да окичат главата си с корона превъзхожда многократно този на отличията, които се раздават. Неудовлетворените мадами са готови на всичко, дори да си измислят победа в някой конкурс или цял конкурс, но да защитят красотата си, писа Телеграф.

 

Съвсем наскоро участничката  в Сървайвър се представи за победителката в конкурса Мис България 2020. „Аз съм Мис България“ каза без притеснение Джулиана Бутракова при представянето си. Последва бурна реакция от страна на реалната победителка Венцислава Тафкова. Тя избухна във фейсбук; „ Не съм съгласна друг да си прави пиар на мой гръб.“ Проверка показва, че г-ца Бутракова в действителност е учасвала във финала на конкурса Мис България 2020, но не го е печелила.

 

Един от най- скандалните и популярни случай е с менте  миски е този на  Анита Мейзер. Без да е участвала в конкурса Мисис България,  без дори да е изпращала кандидатурата си на предварителния кастинг за финала,  Мейзер се провъзгласи за най- красивата и достойна омъжена жена у нас.

Така варненката се сдоби с менте титлата „Мисис България“ и за благозвучие добави Свят.  Малко по- късно замина за световния конкурс „Мисис Свят“ , за  да прослави красотата на българката. Това превърна Варненката в най- популярната менте Миска у нас. Участието на силиконовата бомба на световния финал на Мисис Свят втрещи чужденците, а много от тях използваха интернет мрежата , за да попитат дали наистина това са красивите жени на България. Малко по- късно пламнаха и социалните мрежи у нас и така скандала с фалшивата титла Мисис на Анита запали страстите. Тогава Анита Мейзер се опита да захапе родния конкурс Мисис България, като го обяви за нелегитимен, а себе си представи за единствената, която има права в България за титлата Мисис Свят.

Силиконката платила таксата за участие в международния конкурс „ Мисис Свят“ , а от там дори и не предположили, че българските представители на конкурса не знаят как някой се представлява от тяхно лице. „За да стане ясно, ше го кажа по най- простия начин. От 22 години правя конкурса Мисис в България. Аз държа този патент заявява тогава организатора на Мисис България Меги Савова.

Още една българска миска станала известна със специфичната си красота си преписа неспечелена титла. Тамара Георгиева , известна като „миската с големия нос”, измами публиката , като се представи за победителката в конлурса  „Мис Планет 2018”. След проверка , се оказа, че престижната титла е спечелила украинката Елена Фирут. Да лъсне истината не било особено триудно, тъй като на официалната страница на Мис Планет могат да се открият и видеа и снимки  от финала на събитието. Конкурсът „Мис и Мистър Планет 2018” е раздал четири първи награди - две за мъже и две за жени, съответно в категория „Красота” и втора категория „Талант”. За Мис Планет Красота журито избрало представителката на Украйна, а първата й подгласничка е представителката на домакините от Грузия. За да докаже успорваната си красота към онзи момент, актуалнта носителка на титлата Мис България 2017 се самопровъзгласи за победителка в надпреварата за красота , спестявайки , че всъщност е взела специална награда в категорията за таланти.

По подобен начин носителката на титлата Мисис България и екс съпруга на автомоболния състезател Румен Дунев се представила за победителка в световния финал на престижния Мисис Свят. След заминаването си за Лас Вегас, Дунева споделяше снимки от събитието до самия финал, след който показа фотос с лента и корона и се провъзгласи за новата Мисис Свеят. Зложелатели на Миската обаче, решили да проверят информацията, което в ерата не технологите се оказало лесна задача. Оказало се ,че Дунева е класирана пета , но не само това. Конкурса, в който участвала не бил Мисис Свят а „Мис Обединени нации“ . Проверка на сайта на mrsworld.com, показал че победителка е украинката Наталия Шмаренкова, първата подгласничка  е от Сингапур, следвана от Беларус, Перу  и Виетнам.

Години наред пишман моделката Катрин Вачева се представяше за първата носителка на титлата Мис Силикон. Скандалното събитие е проведено през 2009 , тогава в него уастват 15 момичета. Четри от тях достигат на финала и взимат награди.

Силиконката наистина е част от първото издание, но за съжаление малко не и достига да грабне голямата корона и да стане първата носителка на титлата  Мис Силико и се задоволява само с приза на първа подгласничка. Победителка в Мис Силикон 2009 , става друга претендентка -Йоана Христова. Вачева е рецедвист в измислянето на титли. Години след участието си в Мис Силикон, амбициите и да се доказва като красавица продължават. Вачева заминава да мери хубоста  си на престижен конкурс в Колумбия. Неясно как пишман миската се завръща с лента и корона от надпреварата. Катрин официално заявява , че е новата носителка на титлата Мис Вселена. Справка в интернет  сайта на световния конкурс Мис Вселена показва, че лице с името Катрин Вачева никога не е участвало във финала. Силиконовата моделка, наистина учасва в международен конкурс и наистина се връща с награда от там, само че приза е  „Жена на Вселената“.

Гентиана Халити също си приписва титлата Мис Силикон през 2011. Блондинката, кото дълги години се подвизава като еротична танцьорка, дъги години представяше себе си като една от победителките в конкурса. Истината е, че претендентката за титлата така и не успява да грабне първото място, а се задоволява само с утешителна награда.

 

Мис Джуки сама си измислила титлата

Преди години Габриела Радославова сама си измисля титлата Мис Джуки, което и донесе голяма популярност. Истината е, че подобен конкурс нито е провеждан някога,  нито е бил регистриран у нас. Находчивоста и амбициите на радославова за известност са причината да се появи измислената титла. Русокосата дама станала популярна с устните си всъщност участва в друг конкурс за най- секси задни части и така печели титлата „Мис Дупе“, които за съжаление не успява да замени измислената от нея „Мис Джуки“

 

Скандал с Мистър свят

Огромна лъжа се оказа и титлата на Даниел Георгиев, който се самопровъзгласи за Мистър Свят 2019. След завръщането си от финала на световен конкурс , моделът се самопровъзгласява за носител на най- престижната титла за красота при мъжете. Манекенът не само, че не отрекъл победата, а многократно се шегувал, че изпреварил Жени Калканджиева в класирането на световен конкурс за красота. Даниел е участвал в неизвестният досега конкурс "Мъж на света". Макар лентата от тази проява да е подобна на тази в конкурса "Мистър свят", двете нямат нищо общо.

След измамата от централата на Мистър Свят в Лондон, изпращат гневно писмо до лицензиантите на ивента в България. В него било изказано възмущение, как от 72 държави, участващи в конкурса , България е единствената, която си позволява подобна заблуда и допуска някой да се представя официялно за победител. Това неминуемо се отразява на крайното класиране на истинския претендент за титлата Оливър Стайков  , които преди финала е сочен за достоен претендент.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
0
Тези никого не интересуват освен жълтурските сайтове които пишат за тях та да има читателите на какво да се посмеят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени