ММА „мъжкарят“ Зарко с грозна обида към момиче: Не знам вашите как не са те оставили в дом за сираци, срамуват се от теб! (ФОТО ФАКТ)

14 Април 2018, 10:47


Бившето гадже на фолкпевицата ДесиСлава Светлозар Савов до този момент бе считан за джентълмен, а заниманията му с бойни изкуства предполагаха, че има и мъжкарско поведение. Наш читател алармира за крайно грубо отношение на Зарко към представителка от женски пол, която обижда по брутален начин, видя HotArena.

 

В сигнала до Горещата Арена е написано, че красавецът ругае без причина. Не се обяснява от какво се е зародило желанието му да засегне дамата, но ние предполагаме, че все пак е имало някаква провокация, за да излязат толкова грозни думи от боеца.

 

Погледни се малко в огледалото и тогава коментирай. Не знам майка ти и баща ти как не са те оставили в дом от малка. Със сигурност се срамуват от теб“, гласи съобщението в Instagram, което Савов е изпратил. Горе в чата му стои снимка на Софи Маринова, но предполагаме, че зад нея стои някой фалшив профил на анонимник.

 

Момичето, до което е адресирано посланието, може би по някакъв начин си е заслужило да бъде поставено на място заради свои обидни думи към Зарко или приятелката му, но не смятаме, че на почти 30-годишен мъж му приляга да засяга човешко същество с подобни теми, свързани с домове за сираци и семейство. Да се критикува на база външен вид също е доста детско и незряло. Искрено се надяваме, че това е някакъв прецедент и държанието му към жените по принцип не е такова.

 

Най-удачното е да не се обръща внимание на хейтърите и да не се отговаря на техните провокации – все пак те са хора без работа и без постижения, които пилеят свободното си време и негативната си енергия в нета, за да избиват комплексите си и личното си неудовлетворение върху другите, които са се фокусирали върху развитието си.

 

Същевременно Зарко има и поводи за радост, в които да си влива енергията, вместо да я раздава чрез обиди на хора, които не познава и които не я заслужават. Той пусна фото с красивата си 20-годишна изгора, с което предизвика коментар на своя позната: „Венчахте ли се, Зарко?“, на което Савов отвърна: „Все още не, може би скоро“.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ujs
преди 5 години
-3
Pedal
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
опс...
преди 5 години
-1
"Да се критикува на база външен вид също е доста детско и незряло. " Че вие ТОЧНО ТОВА правите в почти всяка ваша "новина"...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ан
преди 5 години
-5
Прилича ми на точно момче.Принципен е.И не се обвърза за пари.Невъзпитани кифли трябва да се слагат на място.Самата Десислава е разказвала как и прави забележка като пиела и т.н.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhh
преди 5 години
-15
Злобен селяндур, не пишете за този нехранимайко. Лежеше на плещите на Десислава, твоите родители би трябвало да се срамуват!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахаха
преди 5 години
-8
Ти май описваш сегашния на Десислава със своя коментар! :)
Момчето си е супер, Деса Прасето е за бой!
преди 5 години
-3
Дебелата, дърта свиня трябва да се срамува от себе си! Как веднъж не си избра някой мъж на нейните години, а все на млади балъчета скача! То пък кой ли нормален мъж би се хванал с тази инфантилна дебелана...Само тя си е виновна, че обича да си плаща, за да бъдат с нея!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени