Наистина ли Силвия и Зоран са разделени?

07 Август 2022, 15:00


Силвия Петкова и половинката й Зоран уж се разделиха преди месец, а май през цялото време са били заедно на морето. Актрисата и режисьорът са били на къмпинг в Черноморец, твърдят очевидци. Там е бил и синът им Сива.

Наистина ли Силвия и Зоран са разделени? Възможно ли е двамата просто да са се скарали на морето за кратко и емоционалната актриса да е написала в яда си, че къса със своята половинка, след което да е съжалила за това решение? Вторият вариант е много вероятен, тъй като от цялото българско Черноморие и всички останали възможности за прекарване на летните отпуски двете звезди са продължили дори и след раздялата си да ваканцуват в един и същи луксозен къмпинг в Черноморец. Те са останали там дори и след широко обсъжданото преди време съобщение н а Петкова, в което  тя обяви, че пътищата им със 3оран се разделят. Това съобщение бе публикувано от актрисата в социалните мрежи преди около месец. Днес то вече е изтрито, показа проверка на „Уикенд". Думите й не могат да се прочетат нито на страницата й във фейсбук, нито на страницата й в инстаграм. Те обаче бяха цитирани от всички родни медии.

Ето какво написа Силвия, а след това изтри: „Внимание, внимание, всички мишки на събрание. 3а да не започнат спекулации из жълтите сайтове, което най-вероятно е неизбежно, но все пак... Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най- вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така!".

3оран така и не публикува думите й на своите страници в социалните мрежи. Дни по-рано той бе пуснал снимка с жена си, за която бе написал: „Любовта на живота ми". Не е трудно да се досетим, че не е бил щастлив от решението за раздялата и че тя едва ли е настъпила по негова идея. 3аговори се, че режисьорът, който стана победител в последния за момента сезон на „Сървайвър" у нас, е изневерил на жена си с участничка. Явно изневярата или е била само слух, или вече е простена. Известно е, че 3оран Петровски е бил влюбен в Силвия Петкова дълго преди тя да му обърне внимание. Той никога не е крил, че актрисата е голямата му любов. Самата тя също винаги е показвала горещи чувства към режисьора, с когото изглеждаха като олицетворение на идеалната двойка. Много от приятелите и феновете им продължават да не вярват, че раздялата им е сериозна, и очакват официално съобщение, че отново с а заедно.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
34
преди месец
0
Изобщо не ми е зор дали тази овсъ и тоз са заедно или не.Не ни занимавайте с глупости
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
Никой не го интересува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени