Натали Кръстева: Освалдо Риос ми спаси живота

22 Февруари 2023, 09:08


Преди четвърт век тълпа от фенки стъпкват 9-годишното момиченце, латинолегендата я взема на ръце и я връща на майка й 

"Освалдо Риос ми спаси живота! В желанието си да го докоснат фенките на знаменития актьор ме събориха на земята. Паднах по лице и усещах как стъпват по гърба ми." Това разказа пред "България Днес" Натали Кръстева.

През 1998 година, когато знаменитият актьор е бил на посещение у нас, в медиите излезе графикът кога и къде ще бъде. По думи на Натали, когато тя е била едва на 9 години, майка й обожавала актьора и теленовелите, в които е участвал.

Стъпканата Натали, докато е била на 9 години
Стъпканата Натали, докато е била на 9 години

"Мама ме взе с нея в храм-паметника "Св. Александър Невски", където трябваше да бъде актьорът. В църквата се насъбраха стотици жени, чакащи да зърнат Риос. Ние бяхме в средата на тълпата и когато актьорът влезе в светата обител, всички негови почитателки се втурнаха да тичат към него. Изтръгнаха ме от ръцете на майка ми и ме събориха на земята. Паднах по лице и усещах как стъпват по гърба ми", върна лентата назад Натали.

 

 

25 години по-късно Кръстева си спомня за случката
25 години по-късно Кръстева си спомня за случката

"Когато почти бях изгубила съзнание, някой ме вдигна от пода за раменете и изтупа калните следи по мен от обувките на жените. Това беше Освалдо Риос. Отне ми няколко минути да разбера какво се случва и да чуя майка ми, която викаше името ми", сподели още пред вестника порасналото момиче.

Кръстева разказва, че актьорът я предал на майка й, а свещеникът през цялото време крещял на всички фенки на Риос да напуснат храма.

С огромен букет от бели калии покойният днес коафьор Дим Дуков посреща Освалдо Риос на летището
С огромен букет от бели калии покойният днес коафьор Дим Дуков посреща Освалдо Риос на летището

"Майка ми ме взе от ръцете на Освалдо и му благодари. 25 години по-късно Натали е писала на знаменития актьор с въпроса дали я помни и Освалдо й отговорил, че я помни, с думите: "Момиченцето с жълтото яке се е превърнало в прекрасна млада жена".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени