Ники Сотиров стреля по Елена Петрова! Тодор Батков - младши свидетел на екшъна! Вижте подробности и реакцията му само в HotArena!

3143
23 Март 2018, 12:45


Актьорът Ники Сотиров стреля с пистолет по колежката си Елена Петрова!  Бизнесменът Тодор Батков - младши стана свидетел на екшън случката, видя HotArena.

 

 

Трупове след пукотевицата нямаше.

 

 

Това се случи на премиерата на спектакъла „Жертвата“,  а стрелбата беше запомняща се сцена от него. Тодор Батков пък се оказа впечатлен от видяното. Зарадва се на пълния салон и аплодира станал на крака  великолепната игра на Елена Петрова и Ники Сотиров. 

 

 

 

В края на месец февруари Тодор Батков сподели разочарованието си във Фейсбук, че е изгледал моноспектакъла на Ники Сотиров „Откриването“ сам в залата. Бе силно потресен от това, че залата е празна и в нея липсвали млади хора, при положение, че театралната постановка си е струвала и като сюжет, и като режисура, и като актьорска игра. Почти месец по-късно Батков вижда нещата променени и пои побърза да го сподели с приятелите и последователите си в мрежата.

 

 

 

Той е изгледал „Жертвата“, отново в Нов Театър НДК, и този път е останал впечатлен от пълната зала и от типовете хора в нея, които я запълнили до краен предел. Ето какво точно написа младият бизнесмен:

 

 

 

Може би това е своеобразен епилог на театралните ми терзания, но днес изживях една екстатична и разтърсваща вечер в Нов Театър НДК! С голяма доза късмет, след близо 30 минути чакане на опашка, вероятно за първи път в живота ми щастливо чакане, се добрахме до билети!

 

 

 

Залата се пръскаше по шевовете, кърфица нямаше къде да се хвърли, дори последните останаха отвън. Публиката - красиви, интелигентни, положителни, възпитани хора на всякаква възраст, от всякакъв тип!

 

 

 

Атмосферата беше феноменална, буквално се усещаше електричество във въздуха! Разбира се, както и очаквах, постановката „ЖЕРТВАТА“ беше поставена перфектно от режисьора Бойко Илиев и изнесена по невероятен начин от моя голям приятел Ники Сотиров, и колегите му Елена Петрова и Румен Бечев!

 

 

 

Не просто поздравявам целия екип, а и благодаря от сърце за преживяването, което ми подариха! Препоръчвам горещо да се потопите в тази магия! Следващата възможност е на 17.04 от 19:00 часа в Нов Театър НДК!“.

 

 

 

В „Жертвата“ се разказва за разрушения семеен живот на двама души, след появата на трети и всичко вече не е същото. В главните роли влизат талантливите Елена Петрова и Ники Сотиров. Метафорично е представена гледната точка, че съществуват два типа хора – ловци и жертви, а кое от двете ще представляваме ние, зависи от характера и дисциплината ни… Постановката е адаптирана от режисьора Бойко Илиев по текста на Марио Фрати.

 HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени