Новата на Веско Маринов опита да даде децата си на ДДС измамници! (Снимки)

5142
24 Ноември 2017, 11:12


Вече официално представената любовница на Веселин Маринов Веселина Пеева от Добрич е направила престъпен опит да открадне двете си деца, научи HotArena.

Тайно и против всякакви законови нормативи Пеева е сменила адреса им. От Варна където те живеят с баща си, провинциалната като мислене и поведение блондинка ги е записала на софийски адрес в кв. Кръстова вада. Това е станало по криминален начин. Особено недоумение буди и факта, че на същия адрес тя няма никаква собственост, показа наша проверка в Агенцията по вписванията. На посочената улица и номер има обаче регистрирани фирми, които се занимават с източване на ДДС.

Всичко това се случва след като преди месеци таткото на децата спечели по категоричен начин родителските права върху малчуганите. Съдът отсече, че държанката на Веско Маринов не е в състояние да полага ежедневни майчински грижи над наследниците й, нито да им осигури възпитание и обучение. Под внимание беше взет и факта, че преди две години тя заряза децата си защото се гаджоса с известния певец.

За това сега палавата блондинка е решила да действа престъпно. Това според близки до нея е станало след съвет на адвоката на Маринов скандално изгонения от ТИМ преди години Иван Кръстев. 

Припомняме, че аферата между Пеева и Маринов беше една от най - обсъжданите светски теми тази година в България. Вчера певеца официално представи новата си на концерта си в НДК.

HotArena научи, че той е поставил условие на любимата си че не иска деца от друг мъж в дома си и така тя се отказала да има каквито и да са права върху собствените си отрочета.

Очаквайте ексклузивен репортаж от новото любовно гнездо на Веселин и Пеева с много снимки!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени