Обраха Лейди България в столичен мол

12 Април 2023, 09:09


Обраха Лейди България 2022 Мария Бойчева!

 

За няколко минути от чантата на красавицата  изчезнал портфейлът с крупна сума от 2000 лв. и всичките й лични документи и банкови карти.

 

„В събота със семейството ми отидохме на обяд в един от софийските молове. Хапнахме и реших да напазарувам препарати. Платих си сметката и влязох в отсрещния детски магазин. На касата установих, че портмонето ми го няма. Всичко се случи за не повече от три-четири минути. Изисках от магазина достъп до камерите, защото крадецът най-вероятно все още беше в търговския център, но ми отказаха, че могат да ги представя само на полицията, разказва пред „България Днес“ Мария.

 

След като красавицата се обадила на телефона за спешни повиквания,  я изпратили в четвърто районно управление. Бойчева отишла там, за да подаде жалба.

 

„Полицаят ми каза, че предполага кои са обирджиите, защото са едни и същи хора, които крадат в този район. Служителите на реда ги залавят, но след три дни в арести ги пускат отново",  разказва Мария.

 

Случайна жена позвънила на Бойчева  и съобщила, че намерила всички документи изхвърлени до кофа за боклук на метростанция „Дружба“. По визитката видяла номера й.

 

Докато чака в полицията Мария станала свидетел как в управлението влязло семейство, които са били ограбени в същия мол. Същия ден и мястото. На семейството им липсвала сумата от 5000 лв.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Е как
преди месец
0
Как какви са тия пари? Не са нормални защото не са от заплата. Като ти плащат за определени специални услуги на ръка ти ги дават парите, няма банков превод :)) Затова са тия суми. Да си купиш после "нещо хубаво".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Криза е!
преди месец
0
Кви са тия хора дето щъкат с по 2000, 5000 лева кеш в джоба и нормални ли са? Банкови карти няма ли? А тва "Лейди България" пък какво е дори не мога да се разсмея, толкова е жалко.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени