ОБРАТ! Трима свидетели твърдят: Вергов не е ритал Диана

07 Март 2023, 15:00


Разследването срещу актьора Юлиан Вергов е пред прекратяване, научи „Телеграф“ от свои източници. Свидетели твърдят, че актьорът не е ритал колежката си Диана Димитрова. Освен това липсват и доказателства в подкрепа на обвинението.

Димитрова не е представила на разследващите органи документ за медицинско освидетелстване, а само снимки и разказ за случилото се. Според нейните показания през 2017 г. Вергов я е блъснал, след което я изритал с крак в лицето. При разпита на актьора той е отрекъл това. 

Показания

Разпитаните трима свидетели обаче също не потвърждават версията на Димитрова и описват съвсем различна ситуация. Според техните думи актрисата е преследвала актьора, за да разговарят. Влязла след него в гримьорната и започнала да вика. Вергов първоначално само слушал, но след това опитал да изгони колежката си и я избутал навън. Тогава Диана паднала върху столове с дрехи. Според свидетелите това било всичко, което се е случило между двамата.

Снимки

Самата Димитрова публикува снимки в социалните мрежи, които е предала и като доказателство. Според направената експертиза на тях действително се вижда, че актрисата има синина и оток, както и променен цвят на кожата на лицето, което се явява лека телесна повреда. Снимките сами по себе си обаче не са доказателство кой и кога може да е причинил това на актрисата, коментират експерти. Хипотезата за хулигански подбуди също не издържа, защото самата Димитрова е признала, че с Вергов са имали близки отношения. Освен това тя не е представила медицинско свидетелство и реално няма нищо, което категорично да доказва отправените към актьора обвинения. Това са част от причините, поради които вероятно образуваното досъдебно производство срещу Юлиан Вергов ще бъде прекратено. Диана Димитрова обаче може да води дело от частен характер срещу него. 

Историята

Случаят започна миналата година, когато актрисата и художник взриви публичното пространство с новината, че преди 5 г. е пострадала по време на снимки. Според разказа на Димитрова Вергов я блъснал и когато тя паднала на земята, я е изритал в лицето. По думите на Диана самият побой не е бил видян от никого, но минути по-късно всички разбрали за агресията. До момента Вергов не е коментирал публично обвиненията на Димитрова срещу него.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
gabi
преди седмица
0
Хора,аз нямаше да мълча. Ще ме удари и ще го обадя. Никакъв режисьор,никакъв господ нямаше да ме спре!Ако ще хлебец да ям после само!Тя не е постъпила ,както може би е правилно,или това не се е случило!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Слай
преди седмица
-6
Ужасно неприятен и нагъл дядка е Вергов.Как му е вързала тази млада и хубава жена! Затвора отърва, но всичко се връща.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тц
преди 2 седмици
-4
Уж били сами в помещението,а свидетелите твърдят,че не я е удрял.От къде видяха? Ясно е,че тя го е гонила разгневена и той си е изтървал нервите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хммм
преди 2 седмици
-9
Категорично съм против насилието във всичките му форми, НО обяснението на тази актриса от самото начало някак не изглежда много убедително. Ако е имало наистина силен мъжки ритник с обувка (в лицето!!!) ,то със сигурност трябва да има и силни травми( пукната скула, избит зъб и т.н), не просто леки синини и размазан грим. А на следващият ден-живота продължава, сякаш нищо не е станало....Някак си несериозно изглежда...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Хммм
преди 2 седмици
-5
То и името ти едно скептично... Моного се харесваш сама защото си против насилието при това категорично и във всичките му форми, обаче идва голямото НО и аргументите ти ,че тя не е нещо убедителна. Това което си написала е пасивна агресия! Виновна си е според теб ,как би искала да видиш избити зъби, счупена скула, тежки травми, кръв... И чаааак тогаз може и да й повярваш. Тя колко пъти обяснява, че режисьора й е повлиял да премълчи веднага след събитието, и колко трудно е продължавала да работи стискайки зъби. Драматично и трагично е това, а не несериозно.
Ради
преди 2 седмици
-7
Горският той, принуден с пистолет на чело да изневерява! Да, може би и нейното място не е било там, но все пак тя е била свободна а той обвързан.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Александър
преди 2 седмици
-6
Какъв семеен мъж,е човек,който доброволно отива при друга жена...Вергов да не е на 10 ,да го подлъжат. Хайде стига,уважавайте себе си ,жени...Никой не може да Ви открадне нещо и някой, който наистина ви харесва и има стойност....останалото е плод на комплекси...само жени могат така да нападат други жени,заради човек без задръжки и без уважение към съпругата си,сякаш ако не е била тая нямаше да е друга,и сякаш и сега няма друга зад гърба на жена си
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нагла
преди 2 седмици
-14
Малоумница!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
h3eg5g
преди 2 седмици
-16
Няма работа със семеен мъж! Всичко друго са празни приказки!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 2 седмици
-2
Вергов не е семеен.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени