Пандемията УДАРИ бизнеса на Стефан Николов (Ще се отрази ли това на връзката му с Гала?)

21 Декември 2020, 14:00


Пандемията засегна бизнеса на Стефан Николов с мед и пчелни продукти. Паниката и страхът от коронавируса се отразили на всичко, особено на продуктите, които произвежда мъжът на Гала.

 

Те някак си изпаднали от потребителската кошница в първия момент, когато хората се стремяха да се презапасят с най-необходимото. Междувременно Стефан изгубил много кошери заради пръскането с химикали и невъзможността да полага необходимите грижи.

 

Пътуването било затруднено при първата карантина, а хора в обкръжението му – спрели да помагат по някакви причини, разбира се.

 

Стефан се надява, че ситуацията ще се нормализира. Все пак медът, който се произвежда у нас, е с изключителни качества. В едно от редките си интервюта наскоро бизнесменът подчерта, че България и Сърбия са единствените в Европа със 160 вида медоносни растения. Затова нашият мед е пъстър, богат, силен, полезен.

 

Слава богу, поне в личен план нещата му вървят. С Гала са в прекрасни отношения, влюбени и щастливи. Всъщност Стефан е много романтичен, при това изненадващо. И винаги успява да разсмее Гала с чувството си за хумор. Водещата пък внася спокойствие и хармония. Бизнесменът се променил под влиянието й. Признавал е, че е минавал пъстро през живота  имал залитания допреди любовта си с известната водеща

 

Сега умее да „хване пътека" и да преследва една цел. За това голяма заслуга сигурно пак има блондинката, защото винаги е била пример за целеустременост, дисциплина. С любов, постоянство и отношение тя обезоръжила бунтаря Стефан и той сам се променил, разбирайки кое си струва, кое не. Бизнесменът се кротнал. Започнал да обича по друг начин, пише „Минаха години“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
G
преди 2 години
0
Боже! Какви глуповати опити да се скалъпи някакъв текст, който периодично го пускат тук.Каквото и да си измисляте, като им види човек снимката на тия двамата го обзема тъга...Любов, а?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Силвия
преди 2 години
0
Променил се е друг път! Ха ха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 години
0
Този е хитрец,използва баба Гола и като я пенсионират,ще си намери някоя по-заможна като ''бизнесдамата"Ваня Червенкова.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
преди 2 години
0
Че тя Гала не е с него заради големите му пари от меда, а заради кекса! Щом продължава да му става всеки път, когато дъртото п*те иска кекс, няма опаснот за връзката им. Тя за тва увяхналата Гала си взе млад мъж - не заради парите му, дето ги е нямал цял живот. Хахах
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени