Победителите в „Един за друг” харчат наградата си за деца и бизнес

17 Май 2020, 17:00


Риалити формата за двойки „Един за друг” създаде прецедент в световната история на предаването не с един, а с двама победители. Искра и Йордан поделиха голямата награда с Елена и Пламен. Всяко от семействата спечели половината от събраната в игрите сума в бюджета си, съответно 37 654 лв. и 36 106 лв.

По време на големия финал лекарски екип препоръча на Пламен да се откаже след като издържа всевъзможни изпитания в продължение на повече от 4 часа, но рискуваше да получи огромна травма на дясната си ръка, която се поду и посиня. Той бе категоричен, че не иска да се променя регламента на състезанието само заради него. Затова Искра и Йордан предложиха да разделят победата, защото и двете двойки заслужават да спечелят.

Зрители на забавното риалити бяха възмутени от тежкото изпитание, на което бяха подложени финалистите в играта, наречена „Четири сезона”. В нея се тестваха силите на двойките до краен предел, а двете двойки показаха постижения отвъд границите на човешките възможности. Те трябваше да устоят физически и психически на честата смяна на сезоните – от смразяващ студ и леден дъжд до неописуема жега, държейки тежки чанти, символизиращи паричната награда. Условието беше партньорите да останат неразделни, държейки тежки сакове от по 15 кг в началото, 30 след третия етап. След това тежеста стана 38 кг.
Часове след финала на 10 май те споделиха как планират да похарчат парите. Елена и Пламен, които имат две деца, смятали да оползотворят наградата си, като инвестират в образованието на наследниците си. Именно тя била най-скептична за участието им в предаването. Пламен обожавал риалити формати и се записвал на всички възможни, но не го избирали, защото не бил много як физически. „В общи линии, продуцентите и на „Фермата”, и на „Игри на волята” явно смятаха, че съм някакъв мухльо, който не може да издържи елементарно физическо натоварване”, смее се столичанина.

Зрителите на „Един за друг” помнят Пламен от участието му в надпреварата „Семейни войни“. Тогава колоритният софиянец не остана незабелязан заради заразителния си и неповторим смях. Елена и Пламен са заедно от 16-годишни и макар че имат две деца, така и не сключили брак. Запознали се още като ученици в залата за хандбал. Двамата споделят и сходни професии – той се занимава с реклама, тя – с графичен дизайн в лайфстайл списания. Обичат се както в първия ден, в който са се срещнали.

„Завърших здравословно хранене за деца до 4-годишна възраст. Смятаме да отворим център за здравословно хранене на деца“, разкри плановете си 32-годишната Искра. Половинката й Йордан ще я подкрепя в харченето на наградата. 27-годишният пловдивчанин има успешен семеен бизнес с баща си и брат си във Великобритания. Двамата обаче намекнаха, че ще останат да живеят в България, като Данчо ще развива бизнеса с градинарство и ландшафт у нас. Дълго мислели, преди да вземат окончателно решение.

Искра и Йордан са заедно от година и половина, а отскоро били сгодени. за да участват в риалитито те долетели от Обединеното кралство, където живеели заедно с неговите родители. Двамата с Йордан учили в един колеж, но в различни випуски и пътищата им се разминали. Срещнали се в интернет. Зарекли се, ако спечелят „Един за друг” да се завърнат отново в родината си и го направили. „А избухването на епидемията от коронавирус още повече затвърди решението ни. Оставаме тук!”, казват Искра и Йордан.

От Нова телевизия пък се похвалиха, че „Един за друг” е било най-гледаното им предаване тази пролет. Поради огромния интерес към риалитито, със сигурност се очертава ивтори сезон. Очаква се този път да се запишат поне три пъти повече участници, писа "Уикенд". Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 години
-3
Супер са! Дано им се наредят нещата!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Роси
преди 2 години
-4
Страхотни млади хора :)!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени