Динко изнася жрици на любовта в Нидерландия, държи шест витрини в Амстердам

https://hotarena.net/pod-pricel/dinko-iznasia-jrici-na-liubovta-v-niderlandiia-darji-shest-vitrini-v-amsterdam HotArena.net
Динко изнася жрици на любовта в  Нидерландия, държи  шест витрини в Амстердам
Динко от Ямбол, който стана известен с прозвището „Ловеца на бежанци” върти бизнес с проститутки в Амстердам, научи „Уикенд”. Динко вербувал момичета най-вече от градовете Ямбол и Кърджали, след което им уреждал витрина в Холандия. По тази причина му се налага да пътува ежемесечно, за да му отчитат пари и да ги контролира.

„В момента за него работят 12 момичета в Амстердам. Въртят се на смяна по 6, за да почиват. Доста сериозни пари му докарват”, издава източникът ни, който не крие, че информацията му е споделена лично от Динко, който се хвалил в Ямбол с „бизнеса” си.

Към днешна дата Динко, който е известен в родния си град и спрякора си Бозавия, разполага с над 6 витрини в Нидерландия. Те са регистрирани легално на името на български турчин, който се занимава със същия бизнес и в Германия, а двамата са в съдружие от години. В Холандия е трудно да се намери постоянна квартира и се изисква да бъде изтъкната причина за престоя там. Цената на една витрина дневно пък е 150 евро. Така, за да не се вкарва в преразход и да не плаща голям данък на витрините, ямболският хитрец регистрирал проститутките като администраторки и камериерки. На девойките пък ловецът на бежанци обещавал минимален месечен доход от 4 000 евро месечно. „Те винаги си го докарват, защото един сеанс струва 50 евро”, казва информаторът ни. По-елитните ескорти Динко пък изпращал на крупни бизнесмени.

Един от най-верните му клиенти има строителна фирма в Холандия и е изградил общежитията на част от големите холандски университети. Нидерландецът имал фетиш към момичета от балканския полуостров и бил готов да плаща крупни суми, за да си уреди секс с жена от Балканите. Сред най-верните жрици на любовта на ямболския бизнесмен обаче е Вероника Никофорова от Перник, която е и негова любовница. „Тя е маман и контролира останалите момичета”, издава източникът ни.„За кратко Динко имаше и проблеми, когато Холандия беше парализирана заради коронавирус. Тогава витрините не работеха и достъпът до тях беше силно ограничен, но сега му потръгна”, разказва мъжът. Бизнесът на ямболския дирибей дори значително се разраснал и той започнал да се занимава с трафик на жени и от Румъния. „Динко работи по схемата 70 на 30, като 30% от печалбата остава за момичетата”, казва информаторът ни. По думи му, освен всичко останало, Вълев често принуждавал момичетата да прекарват и забранени вещества, тъй като цената им в Амстердам е почти двойно по-висока. Дори наскоро една от компаньонките от Сандански била заловена от конна полиция в момент на доставка. Освен това той налагал изключително строг контрол над компаньонките и често се стигало до побой, за да не си позволяват срещи с клиенти извън работно време.

„Сменява им дори местата по витрните като превенция. Една и съща от неговите няма как да стои дълго време на едно място”, категоричен е източникът ни. Някои от момичетата дори подавали жалби за побой и склоняване към проституция, но най-често жалбите им изчезвали, защото Вълев имал сериозни връзки в полицията и използвал различни методи, за да накара някоя от тях да замълчи.

Ловецът на бежанци се е захванал и с друга криминална схема. Той плащал на конкретни катаджии в областни градове, за да му дават предварителна информация за катастрофи с камиони. В случай на смърт на шофьора стоката от камиона се събира, а след което се продава. За услугата Динко цакал между 500 и 1500 лева на униформен. Припомняме, че през 2017 г. Вълев, който бе и участник във „Вип Брадър”, бе задържан за нанесен побой над негов служител, след като го заподозрял, че източва бензин от един от фирмените му камиони.
 
 

6 Коментара

QQQ

преди 2 години

Ииеее."браво "hotarena!!! С тази статийка за Динко ударихте в десятката по морал и професионализъм !

Коментирай

Диди

преди 2 години

Ако това е вярно... Този нали му се роди дъщеря. Да внимава и тя да не попадне там... Пълен буклук е този...

Коментирай

hhhhhhhh

преди 2 години

Нека не забравяме, че Господ гледа. И той има дъщеря, ако не е грозна като самия него, ще я посетя на някоя витрина след 15тина години.

Коментирай

Иван

преди 2 години

И тоя има дъщеря... боклук!

Коментирай

Калински

преди 2 години

Детето не е виновно, че баща му е утайка. Не кълнете детенцето

Коментирай

Джинко

преди 2 години

Ас съм идно обикновено мумчие от народъ...ни мъ занимавайти силиконки, миликонки...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.