Ексклузивно в HotArena! Пиян Цецо Андреев звънял да Емилия да й иска обяснение защо го е отрязала! На следващия ден гримьорът се скрил в тоалетната от страх! (Вижте защо)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-v-hotarena-piian-ceco-andreev-zvanial-da-emiliia-da-i-iska-obiasnenie-zashto-go-e-otriazala-na-sledvashtiia-den-grimiorat-se-skril-v-toaletnata-ot-strah HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Пиян Цецо Андреев звънял да Емилия да й иска обяснение защо го е отрязала! На следващия ден гримьорът се скрил в тоалетната от страх! (Вижте защо)

Майсторът на четките, както Цецо Андреев нарича себе си, не стига, че добре се е погрижил за това да не работи повече с поп фолк певицата Емилия, но й търси и обяснение защо е прекратила използването на услугите му, узна HotArena.

 

Докато той бе в къщата на „Биг Брадър“ през месец ноември, наяве лъсна как е прецакал съпругата на Жорж Башур. Четири пъти й обещал, че за снимките на поредното й видео той ще бъде на снимачната площадка, за да я приведе в подходящ вид, но в крайна сметка не спазил договорката и не се явил. Заради неговата несериозност се наложило на певицата да отмени снимките за друг ден, докато намери екип, на който да довери красотата и визиите си в лентата.

 

Вероятно заради това Емилия е прекратила работните си взаимоотношения с Цецо. Въпреки това тя посещава салона, в който той се изявява и който е собственост на колегата му – фризьор Момчил Спасов. Само че пайнерката спирала там само за да й барнат прическата, а макиажа доверявала на друг човек от друг салон…

 

Андреев се напил една вечер и решил да безпокои блондинката по телефона, за да й търси сметка защо игнорира както него, така и работата му. Емилия не обърнала особено внимание на обаждането му, но пък Джордж Башур решил да вземе отношение по казуса. Той изпратил един от охранителите си в салона със заръката да предаде на гримьора, че не му прави чест да звъни по нощите виновен и търсещ обяснения в неадекватно състояние.

 

Андреев щом чул кой човек го търси и от кого е изпратен, се скрил в тоалетната и не излязъл от там дълго време.

 

Последният им съвместен ангажимент е бил по клипа на „Завинаги“, песента, която пайнерката посвети на покойния син на Жорж – Феди. Ако там Цецо се е издънил, намесата на Башур в разпрата е напълно уместна.

3 Коментара

Минджев Е

преди 4 години

Вие не виждате ли,че това самозвано селянче има излъчване като на зацапано от наркотици. Не го ли видяхте в Биг Брадър, какво деградирало жалко човече е? Отвратително същество с още по-отвратителен характер. Всички ги гримира по един и същи начин...като проститутки. И плащате пари за това? Сами си сложете лек грим и ще изглеждате много по-добре. Бъдете себе си, а вие чалга певачките използвате едни и същи фризьори и гримьори и човек не може да различи коя коя е, защото всичките сте направени като еднотипни проститутки.

Коментирай

00

преди 4 години

kurva i pederast i mutrata Bashur kakvo iskate povece ot tova

Коментирай

666

преди 4 години

egati i grozotriite

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.