Галена и Андреа въвлечени в измама и скандал в Лос Анджелис! (Пълни подробности)

https://hotarena.net/pod-pricel/galena-i-andrea-vavlecheni-v-izmama-i-skandal-v-los-andjelis HotArena.net
Галена и Андреа въвлечени в измама и скандал в Лос Анджелис! (Пълни подробности)

Родните звезди Галена и Андреа побързаха да се похвалят, че ще участват на „наградите“ BAMA (The Big Apple Music Awards Foundation, регистрирана в Куинс, Ню Йорк) в Лос Анджелис през ноември, узна HotArena.

 

Само ако певиците бяха проучили събитието, щяха да разберат, че тримата организатори на мероприятието още през месец февруари 2018 са обвинени в създаването на фиктивни награди с цел незаконно вкарване на арменци в Америка с фалшиви данни за виза, сигнализира читател на Горещата арена.  

 

На уеб страницата justice.gov (the United States Department of Justice) има публикувана информация от 18.02.2018 за въпросните лица и деянието им.

 

Престъпниците са предоставяли пропуски на арменски граждани с фалшиви сертификати за танци и сценични снимки, на които са пременени в традиционни костюми, за да кандидатстват за виза P-3 за артисти. Стела Бояджиян, вицепрезидент на BAMA, Храчя Атоян и Диана Григорян /Дина Акоповна/ имат повдигнати 15 обвинения за измами.

 

Те са вземали между 3 хиляди и 15 хиляди долара за подаване на фалшиви документи, като осигуряват виза и безпроблемно влизане в Америка на арменски граждани. Вицепрезидентът Бояджиян е помогнала на другите двама обвиняеми да влезнат в Америка през 2013 с фалшива информация, че са артисти и така просрочили престоя си с 5 години. Част от повдигнатите обвинения са и за пране на пари и кражба на самоличност. Бояджиян пледира невинна пред съда и е освободена под гаранция от 150 хиляди долара.

 

Интересен факт е, че има още едни награди BAMA, представени от Daf Entertainment - регистрирана в Хамбург, Германия. Тези награди са в Дубай през декември 2018, в които отново Андреа и Фейди са номинирани и всяка година получават награда. Това ще бъде едва 4-а година на награждаване. Обявени като годишни награди, но произволно раздавани, два или три пъти в годината на едни и същи изпълнители

 

Събитието BAMA 2018 се състоя в малка зала с шест маси и малка сцена. Помещението е с изключително малки размери, което трудно би побрало дори гости на средно малка българска сватба. Озвучаването бе на изключително ниско ниво като за музикално събитие. Много от „номинираните“ звезди не присъстваха на събитието, като само 6-ма от списъка бяха там.

 

Останалите места бяха заети от антуража на всяка една от звездите. Галена пътува с четирима души, като за Андреа все още не е ясно дали само с един човек от екипа си е в Лос Анджелис. От инстаграма на фенстраниците на Фейди става ясно колко скромно е било това събитие.

 

Интересен факт е, че на фейсбук страницата на BAMA ден преди „наградите“ се отменя „церемонията“ поради съпричастност с жертвите от пожарите в Лос Анджелис. Но споменават, че ще направят малко събиране, на което да дадат наградите на победителите. 


За нашите две певици остана да преглътнат измамата и похарчените пари по пътуване, антураж, билети, отменени участия и тоалети за събитието. Комичното в случая остава списъка с номинирани изпълнители. Сред безбройните арабски изпълнители, от които само двама са добре познати, са нашите родни поп-фолк изпълнителки Андреа и Галена, като и двете имат парчета с Фейди.

 

Номинирани са още Шарл Азнавур, Дженифър Лопез, Френч Монтана, Лаура Паузини, а за миналата година сред безизвестните са и величията Рита Ора, Гуен Стефани, Шакира. Някои от изпълнителите в списъка имат едва 200 фена в инстаграма си и 3,000 гледания в youtube, а се състезават с Дженифър Лопез с 82 милиона фена в инстаграм и 235 милиона гледания на El Anillo в youtube.

 

Остава въпросът дали Фейди е в схемата и плаща ли си за тези „награди“. Съмнява ни желанието му да обикаля целия свят на свои разноски два-три пъти годишно да вземе „приз“ без стойност и без публичен отзвук на събитието.

 

 

3 Коментара

54

преди 5 години

Това заслужават двете глупачки, парвенюта без талант.

Коментирай

Ивет

преди 5 години

Аз питам дебелата Андреа с огромната глава как може да си е платила за по-голяма награда от Галена?!?!?! Андреа е Най-добра на Балканите, а Галена “Най-добър изпълнител в България”. Дрън-дрън! Каква Балканска звезда е Андреа, където срича на английски и се фотошопира, чедори тя не може да се познае. Направо за по-лесно да си слага главатана някое чуждо тяло. Залъгва себе си и оригиналните снимки сигурно ги трие веднага като ги обаботи.

Коментирай

haaa haa

преди 5 години

smradliwata smjadowska seljanka ima anturajk??? ha ha ha mestnite ovchari moje bi?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.