Участничка в „Мис Плеймейт“ направи СКАНДАЛНИ разкрития за конкурса! (Момичетата трябва да се снимат в клипове за възрастни + ОЩЕ)

https://hotarena.net/pod-pricel/uchastnichka-v-mis-pleimeit-napravi-skandalni-razkritiia-za-konkursa HotArena.net
Участничка в „Мис Плеймейт“ направи СКАНДАЛНИ разкрития за конкурса! (Момичетата трябва да се снимат в клипове за възрастни + ОЩЕ)

Участничка в „Мис Плеймейт“ направи скандални разкрития за състезанието, намесвайки Христо Сираков, който е сред организаторите. По думите й конкурсът е развъдник на платени момичета, като за целта се използва добре измислена схема.

 

Като за начало, за да станеш победителка или подгласничка, трябва първо да минеш през леглото на Ицо Стоте манекенки, пише Show.bg.

Друго условие е да дадеш съгласието си да се снимаш в последващи „проекти“. Като например – порно клипове, които ще се качват в платени сайтове за възрастни.

 

За да са спокойни на момичетата, достъпът от България до тези видеа е забранен. Чужденците пък заплащат едва 5 долара, за да гледат клиповете.

 

 „Схемата е печеливша, защото 50 000 човека като платят по 5 долара, това прави 250 000 долара. Половината пари остават комисионна за сайта. Печалбата на Христо Сираков е 125 000 долара на порно клип, като половината от парите остават за момичето“, продължава с разкритията миската.

 

Още СКАНДАЛНИ разкрития, схеми и снимки ТУК.

9 Коментара

dudu

преди 3 години

Не е достатъчно да правиш секс с някой, за д астанеш победителка. Ето например конкурсът Мис София. Там единствено Киро Скалата даваше неговата си спонсорска награда срещу секс. Ама за да спечелиш награда за 10 000Е срещу един секс ... пълни глупости. Печели винаги ня някой мадамата там каквато му се води или някоя девойка, която си е сключила договор с организаторите. За тези конкурси се търсят само участнички, колкото да има бройка и уж от тях да се изкъчи победител. Митьо пищова също ги оглежда доста обстойно преди да излязат на сцената.

Коментирай

Сова

преди 3 години

Никаква новина! Конкурсите от този „вид” са параван за наемане на компаньонки,куртизанки и ”актриси” Няма уважаващо себе си момиче с IQ над средно ниво да се яви на този конкурс. Те знаят защо отиват и го искат... лесен живот.пари,разврат.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Живеем с свободна държава и всеки може да си ползва първичните и вторичните полови белези както смята за добре. Някой се таралянкат за удоволствие, други за пари, а пък трети и за двете. Колко трябва да работи една средностатистическа девойка без образование на касата на Кауфланд например, за да изкара 60000 долара? А така правят клипове, които се записват за няколко часа и айляк, инстаграм, ютуб.... Лесна работа, но не е за всеки.

Коментирай

хм

преди 3 години

И после алкохол, наркотици, Xanax....че на никоя съвест не е лесно да приеме такова предателство спрямо себе си.

Коментирай

хм

преди 3 години

Чуждестранни сайтове?! В ерата на интернета няма такова нещо.В www света е едно цяло.

Коментирай

Дедо Ицо на топло

преди 3 години

И дружките му също....Защо само той да е винонен...Айде. Веднага!!!

Коментирай

123

преди 3 години

Да, шокираща новина!! А ние мислихме, че там всичко е не нагласено и ги избират заради личностни качества и интелект! :D :D и също че Ицо 100те манекенки е филантроп, а не комплексиран курвар!! Наистина неочаквана и изненадваща новина!!!

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Тази плейЛейка направила разкрития които са обществена тайна.

Коментирай

преди 3 години

Боже,защо никой не плаща да му прелеят мозък,а все за секс....а като останете без любов защо ще ви е секс с хиляда плеймейтки....и това е до време....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.