Виктор Калев категорично опроверга слуховете:Никога няма да се върна при Слави!

https://hotarena.net/pod-pricel/viktor-kalev-kategorichno-oproverga-sluhovetenikoga-niama-da-se-varna-pri-slavi HotArena.net
Виктор Калев категорично опроверга слуховете:Никога няма да се върна при Слави!
След Камен Воденичаров, който преди 20 години се раздели със Слави Трифонов, Виктор Калев се оказа следващият човек от екипа на Дългия, който се върна на работа при него. Макар и само за едно предаване, комикът се появи в телевизията на бившия си шеф, за да вдигне рейтинга му.

Ден преди Бъдни вечер миналата година Виктор изненадващо дебютира в телевизията на бившия си шеф като водещ на „Вечерта на актьорите”. „Виждате какво нещо е дългогодишния навик, изграден в шоуто. Настъпиха празничните дни и аз по навик дойдох да си бачкам. Ще си работя...”, заяви Калев и започна да пародира един от старите си персонажи от „Шоуто на Слави” - президентът Петър Стоянов.
Комикът откри тържествено „Вечерта на актьорите”, превъплъщавайки се в култовата Деса Поетеса. Колоритната му героиня се завърна с обичайните си цинични стихове за радост на старите си фенове от „Шоуто на Слави”. След това Виктор извади от нафталина до болка познатите образи на Володя Стоянов, Гугутка Заспалова, Лили Иванова и Симеон Сакскобургготски и пак се направи на клоун. Заради старите му персонажи зрителите дори решиха, че гледат записи на някогашните скечове от „Шоуто на Слави”.

Слави отдавна умувал как да привлече обратно Виктор,

защото липсата му в актьорските вечери е осезаема. Шоуменът звъннал на Калев и го подпитал какви ангажименти има по празниците. Двамата си уговорили среща и Трифонов директно му казал: „Имам нужда от помощта ти. Айде, заради доброто старо време, ела!”. Виктор изобщо не се колебал дали да приеме, тъй като офертата била добре дошла за него. Трифонов му предложил да вземе 2000 лв., за да се включи във „Вечерта на актьорите” със старите персонажи от „Шоуто на Слави”. Появата му била единствено като гост-звезда. За постоянен договор Виктор не искал и да чуе.

Брилянтният актьор напусна забавното предаване през февруари 2014 г. и започна да се изявява на свободна практика. Слави обаче така и не успя да си намери друг фаворит. Дългия нито веднъж не е коментирал раздялата си с едно от емблематичните лица на „Шоуто на Слави”. Оказа се, че Виктор е един от малцината, напуснали предаването, с които Трифонов е запазил цивилизовани отношения. „Може би ще разочаровам зрителите, но не съм се върнал при Слави. Няма конфликт между нас. Слави винаги се е отнасял с леспект и уважение към мен, никога не се е държал лошо, затова работих с него цели 12 години. Никога не сме имали проблеми помежду си. Просто, когато си тръгнах, бях на етап от живота си, в който исках да бъда сам продуцент на себе си”, заяви Калев. Той нямал никакво намерение да се връща отново в екипа на Трифонов.

Злопаметният Слави обаче още не може да прости предателството на Росен Петров, Любо Нейков и Алекс Раева.

Не е тайна, че напускането на Виктор съвпадна с ужасен гаф от страна на шоуто. Само ден след трагедията, която споделя семейството на президента Росен Плевнелиев, от Би Ти Ви излъчиха епизод на „Шоуто на Слави“, в което Калев пародира държавния глава. След случилото се Калев изпадна в дълбока депресия и повече не се появи нито веднъж на екран, макар че вината за излъчването на стар запис по време на лятната ваканция на шоуто, изобщо не била негова. „Много тежко го преживя. Слави знае колко чувствителен е Калев и че повече няма да може да влиза в комични роли”, признавали са хора от екипа.

Когато преди 6 години Виктор Калев изчезна от малкия екран, зрителите заподозряха нещо гнило и съмнително в дългия му отпуск. Оказа се, че до ушите на Слави достигнал слухът, че Виктор тайно от него ходи по частни партита. Хонорарът на комика бил един от най-високите в бранша – 4000 лв. Чашата на търпрението на Дългия преляла, когато едно от участията на Калев съвпаднало с много важно за учиндолеца благотворително мероприятие. Виктор измислил основателна причина, за да не присъства. „Боли ме заради предателството ти. Така не се прави” – били последните думи на Слави към любимия му актьор. Разправиите съвпаднали с решението на Виктор да прави самостоятелна кариера и напуснал шоуто.
Преди 3 години звездата от Златоград създаде свой моноспектакъл за живота си - „Грамофонът”.  Представлението, изградено върху негови лични истории и популярни песни на български изпълнители, се радва на огромен успех. Първоначално част от „Грамофонът” бе и бендът на Дани Милев, но разправии за пари принудиха пеещият композитор да преустанови участието си в моноспектакъла. Спектакълът на Виктор многократно бе представян и в чужбина, а до края на годината комикът ще има турнета в три европейски страни и обиколка на летните театри в чужбина. Наесен пък му предстоят гостувания в САЩ и Канада, пише Уикенд.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.