Последните думи на щерката на Цветков към татко й в мрежата РАЗПЛАКАХА всички! (+ Вижте как й отговаря Милен)

6807
22 Април 2020, 11:13


„Обичам те, тати“ Това е последният пост на щерката на Милен Цветков, отправен към татко й, в социалната мрежа. Красивата Калина е пуснала умилителна снимка от детството си, където позира заедно с баща си. На фотоса момичето е на около 4-5 годинки, а Милен – на около 30.

 

„И аз много те обичам, тате“, отговоря й Цветков във Фейсбук, видя HotArena.

 

Постът е отпреди няколко години и оттогава Калина не е публикувала нищо свързано с татко си. Като цяло 23-годишното момиче не е особено активно в мрежата, а след нелепата смърт на баща си, предпочете пълно мълчание.

 

Калина живее в Нидерландия и заради ограниченията и коронавируса трудно ще се върне за погребението на татко си. А ако го направи, ще трябва да остане под карантина минимум 2 седмици.

 

Припомняме, че тя е дъщеря на Цветков от първия му брак с Йорданка. След развода Дана и Калина заминават за Нидерландия, където живеят и до днес. Малко след смъртта на Цветков, бившата му съпруга публикува скърбяща снимка в социалния си профил. Повече подробности по темата, четете ТУК.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сирак
преди 2 месеца
0
Моя баща го убиха на 33години и остави две малки деца кредит и болна вдовица! Да трагедия е !!Но нека не Етрагедия само защото е известен!!!Мир на душата му!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Със уважение към паметта му
преди 2 месеца
-1
Много ми допадна нещо като слоган, който той е готвел за предстоящо интервю с шефа на ВМА. Той гласеше: "Маските са за да мълчите, а не за да ви пазят" Надявам се да цитирам правилно, но много ме впечатли! Светла му памет!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
RIP
преди 2 месеца
-2
Семейството му не трябва да се отказва докато този келеш не получи справедливо наказание въпреки статуса му! Трябва да го накарат да си плати !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени