Родни звезди изкараха COVID-19 на крак! (В „Откраднат живот“ почти всички го минаха)

07 Декември 2020, 13:54


На крак карат COVID-19 повечето от родните знаменитости.

 

Такъв е например случаят с Марта Вачкова, която дори отива на снимки с болно гърло и кашлица.

 

По думите на нейни колеги тя се е държала доста безотговорно, тъй като се е върнала от Дубай и въпреки симптомите и отишла на работа. „Започна да чупи ръце, че не знаела дали да си направи тест за корона. Слава богу, веднага я изпратиха да се изследва“, спомнят си в театралните среди.

 

И добавят: „Най-разумно постъпиха Филип Буков и Любомира Башева. При първите симптоми отидоха за натривки и се оказа, че също са ударени от вируса. Изкараха го леко“, споделиха от снимачната площадка на „Откраднат живот“, където почти всички актьори вече го изкараха.

 

Първи от „Откраднат живот" се разболя Владо Пенев. „Знам как точно се заразих. Може да ви е смешно, но аз го почувствах. Не стана на снимките на „Откраднат живот", нито в театъра. Бях с мръсни - ръце, почесах се по носа, а и не само, и дори усетих някакъв сърбеж. Не си казах нищо тогава, но на другия ден вече имах хрема“, сподели Пенев. При него болестта минала леко за неговата възрастова категория, пише „България Днес“.

 

За шефа на Сатиричния театър Калин Сърменов също се твърди, че е изкарал коронавируса, макар той самият да не желае да коментира. „Бях карантиниран заради контакт със заразен. Не желая да споделям бил ли съм болен или не“, категоричен е Милото.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени