Сами Хоссни започва уроци по български правопис! Фитнес гуруто се засрами и нае учителка

636
31 Август 2021, 10:47


Без да се срамува, Сами Хоссни направи признание. Фитнес гуруто разкри, че среща сериозни затруднения с правописа на български език и решава да вземе мерки. Хоссни потърси помощ от учителката си по български език в гимназията, където явно не e положил достатъчно усилия, за да научи правилата в родния си език.

 

Той сподели пред своите 127 хил. последователи в инстаграм, че е потърсил преподавателката и час по-скоро започва уроци. „След множество градивни критики под мои постове относно правописа ми и неправилната граматика при писане реших да се обърна към специалист, който може и знае как да ми помогне да се подобря. От невежество и незнание допускам ежедневни грешки при писането на родния си език, което е неприемливо за човек на моята възраст", призна треньорът на звездите.

 

Сами е категоричен, че е нормално човек да греши, но когато грешките са системни, трябва да им се обърне внимание. „И най-добрият начин е да се потърси помощ от човек, който знае какво прави. Моят съвет към вас е: Когато започвате нещо ново, препоръчително е да потърсите човек, който вече е разрешил проблем или казус, с който вие се срещате", допълни Хоссни под снимка с учителката си Антоанета Банова.

 

Макар да има необичайно име, Сами Хоссни е роден и израснал в Стара Загора. Той е син на българка и египтянин. Фенове на спортиста се шегуват, че ще му бъде трудно да се научи да пише правилно заради обратния начин на писане в арабския език. Хоссни приема всякаква критика и съвети и се старае да отговори на всеки, който го съветва под публикациите му в социалната мрежа, пише „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 2 седмици
0
Въпрос малко извън темата - А дали се засрами като изневери на приятелката си във Фермата?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 2 седмици
0
Къде е блял в гимназията та не е научил правописа на родния си език и как е взел диплома?.Арабски как е научил като е нямало кой да го научи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени