Сензационно! Христина Витанова до дни се подлага на операция! Иска да има носа на Алисия (Вижте в коя клиника е записала час)

17 Август 2015, 14:47


Неотдавна ви HotArena разкри, че бившата жена на футболиста Благой Георгиев – Христина Витанова е твърдо решена да се ще подложи на трета ринопластика.

 

До заключението, че трябва отново да легне под ножа, бившата гимнастичка достигнала, след като дълго време недоволствала от резултатите от първите две корекции в тази зона.

 

Дългокосата бръмчалка отдавна се комплексира от формата на носа си. След като премина през няколко несполучливи любовни драми, Христина е решила, че до края на всяка нейна връзка водели недостатъците й във външния й вид.

 

И съответно взела спешни мерки за разкрасяване, започващи от „ремонтирането“ на външната част на обонятелния й орган.

 

Много харесвала нослето на добрата си приятелка – фолк певицата Алисия и сега ще се моли хирургът й да го издокара същия на вид. Интервенцията ще бъде извършена

 

до няколко дни в клиниката на доц. Джамбазов в Пловдив.

 

Успех на Витанова и нека този път да се сдобие с мечтания нос, та най-накрая да миряса.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mac
преди 7 години
-1
Какъв е целият смисъл на това прекрояване като ще предадат на децата си онези истинските си гени, а не чертите от следоперативният период.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
wooly
преди 7 години
-2
Така е. А и са отвратителни всички. Никаква индивидуалност, никакво излъчване, никаква уникалност. Със тези носове, скули и муцуни които правят направо да повърнеш.
Гад
преди 7 години
-4
Ех, ГрозНева , а ти кога ще укротиш твоята злобна душица? Не се ли затъкна от злоба? Няма да ти е далече ! Господ си знае работата!Няма такова злобно и зло същество , като теб! Ти си изтъкана от тези "красиви" чувства и душата ти мръсна , е черна като катран. За "професионалните" ти възможности и грамотността ти няма да говорим, те са всеизвестни и видими. Защо ли не си слагаш името под драсканиците си ? Ако тук се криеш, колегите ти знаят кой пише тези "шедьоври на журналистиката". Не можеш да се скриеш, знае се!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
cop2tyr
преди 7 години
-1
Още една иска да си направи гавра с лицето си! Може би неуспехите в личния и живот не се дължат на обонятелния и орган, а на липсата на сиво вещество в главата. Но за него уви, операция няма.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени