Сестрата на Димитър Цонев се събуди от комата: Жената на брат ми опита да ме ограби!

2442
05 Октомври 2017, 15:06


Животът на Теодора, дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев, вече е вън от опасност. В началото на седмицата тя е излязла от комата, в която изпадна след опит за самоубийство, научи HotArena.

Теодора не е изписана от болницата и ще остане там под лекарско наблюдение още поне няколко дни. С нея работи психолог. Сестрата на Митко Цонев обаче категорично е отказала да приеме дошлите й на свиждане Марияна, вдовица на тв водещия, и племенницата си Деси. „Заради тях съм в това състояние, не искам да ги виждам”, отсякла Теодора.

На 24 септември вечерта ексцентричната дама бе приета по спешност в „Пирогов". В състояние на депресия, разочарована от живота, Теодора се опита да сложи край на живота си, поглъщайки огромно количество антидепресанти, комбинирани с алкохол. Причините били комплексни – поредна любовна несполука и семейни дрязги. Завърнала се в България от Рим, тя срещнала свое старо гадже и подновила аферата си с него. Той обаче отказал да се разведе заради нея, което разбило сърцето на емоционалната Теодора.

Дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева влязла и в остър конфликт със семейството на брат си Митко и по-специално с вдовицата му Марияна. Двете се счепкали за фамилен апартамент. Теодора си внушила, че Маца я е ограбила и даже я заплашвала с полиция. Ден след скандала между двете, тя направила опит да сложи край на живота си.

„Слава Богу вече е будна! И даже лекарите позволяват кратки свиждания. Теодорка е добре, усмихва се и казва, че е направила страхотна глупост", съобщиха близки приятели на многострадалната дама.

Майката на Теодора – Анахид Тачева, обаче е сломена от мъка. Славната говорителка научила от „Уикенд”, че дъщеря й е пробвала да сложи край на живота си. Тя вече е успяла да се чуе с нея.
 
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени