Щерката на Фатик избяга в Щатите (Алекс Тюркмен щастлива в Ню Йорк)

991
07 Април 2021, 10:50


Голямата дъщеря на застреляния бизнесмен Филип Найденов-Фатик опраши за Америка. Александра хвана самолета при първата отворила й се възможност. От няколко дни тя отново е в Ню Йорк, където живее в последните години.

 

Александра неведнъж е споделяла, че приема града за свой дом. На безбройните въпроси кога ще бъде отново там, отговаряше, че това ще се случи при първия удобен момент. Александра бе посрещната с бурна радост от приятелите си в Голямата ябълка. Те й организираха малко парти за добре дошла. Наследничката на Фатик се събра и с любимото си куче, което бе оставила при познат на име Адам. Мъжът бе спряган за нейно гадже преди време.

 

 За по-малко от седмица в Америка дъщерята на Найденов не се спря и за миг. Тя постоянно се среща с познатите, за които се е затъжила. Не спира да обикаля и любимите си места в Ню Йорк. Александра се завърна в България през лятото, когато мерките срещу пандемията от коронавируса бяха по-леки. След това дойде втората вълна и тя не можа хване самолета за Щатите в продължение на няколко месеца, пише „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени