Скандал след Биг Брадър: Боби преби Пацо

18 Декември 2012, 10:16


Задкулисен скандал се разигра снощи след финала на “Биг Брадър ол старс” Изгоненият преди време Панайот отишъл в гримьорната, за да поздрави бившите си съквартиранти. За негова най-голяма изненада обаче той бил нападнат неочаквано от ръгбиста Боби.


“Без да изобщо да очаквам, Борислав ме удари и ме нарече “Лайнар”, сподели Пацо пред Нова телевизия. “Не съм го провокирал с нищо. Не съм говорил с него, нищо не съм му казал. Да се бие с хора като Багата, които са в неговата категория. Аз съм с 20 см по-нисък и с 40 кг по-лек”, ожали се Пацо.

 

“Мислех, че ще ми отмине, но и сега ме боли удареното. Боли ме тъпанчето, може да имам проблеми с ухото. Сега ще отида да се прегледам”, сподели притесненията си футболната надежда.

 

“Ще се обърнеш към съда. Съдът ще реши кой е прав”, подкрепи го Митьо Пищова и посъветва Пацо веднага да си извади медицинско.

 

“Ама това стана пред 20-30 човека. Имаше доста свидетели”, допълни Панайот.

 

Той и Пищова бяха поканени, за да коментират финала на шоуто и победителя в оспорваната надпревара.

 

“Факт е, че българите гласуваха за македонеца като наказателен вот. Това е показателно. Найден беше най-добрият, най-разумният. От друга страна Никола пък е един дечко, добронамерен, себе си. Снощи пускахме много SMS-и за Найден, защото ни е приятел”, каза Митьо Пищова.

 

“Борислав не можа да приеме поражението. Пък и е нормално – България няма да подкрепи насилието и агресията”, допълни го Пацо.

 

“Аз като експерт по моделките, въпреки че съм пенсиониран по болест, ще помогна на Цеце да навлезе в модния бизнес. Ама не я виждам с Борислав. Там любовта е свършила, преди да започне”, изрази компетентно мнение Пищова. Според него най-големият победител от шоуто е Пацо. “Има много снимки, приятелки. Уредил съм му 5 партита в Пловдив. Ще ми гостува на Нова година в Търново. Абе, момче с бъдеще” подчерта Митьо.

 

"Аз, Пацо и Найден сме тризначки, ама в мъжки вариант. Може да съм пенсионер по болест и синът ми да ме издържа, но не се давам. Ще карам на хляб и салам", завърши Митьо Пищова.

 

Източник: blitz.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени