Скъса джоба: Джизъса почива евтино

https://hotarena.net/lubopitno/skasa-djoba-djizasa-pochiva-evtino HotArena.net
Скъса джоба: Джизъса почива евтино

Благой Георгиев – Джизъса е зарязал луксозните ваканции и вече почива в по-евтини хотели.

В момента бившият футболист е с новата си булка Полина Спасова в Кушадасъ и събира тен край невзрачен басейн, доколкото може да съдим от снимките му в мрежата. Турският курорт не е от най-лъскавите и цените там са по джоба на средностатистическия българин.

Междувременно бившата на Благо – Златка Райкова, обикаля само топ дестинации като гръцките островите Миконос и Санторини, през пролетта беше и в Дубай. Откакто се хвана с младия аременец Карен, плеймейтката често е извън България, а през това време за невръстния й син се грижи майка й.

 

3 Коментара

хаха

преди 1 година

Тая смешница как се е надула все едно няма и тя да бъде заменена след някоя друга година.Гордее се селянката, че хванала най-смотания мъж в Бг, дето си изоставил децата , а тя горда че вместо да си гледа децата се мъкне с нея.Пълна простачка, след развода ще и се спихне надутата физиономия хаха

Коментирай

Полина Спасова

преди 1 година

не завиждайте толкова а си гледайте вашия живот!

Коментирай

ха ха

преди 1 година

И двамата са смешници.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.