Сочената за Мата Хари в спалнята на Борисов Христина Бобокова: Аз съм артистична и нежна жена

https://hotarena.net/pod-pricel/sochenata-za-mata-hari-v-spalniata-na-borisov-hristina-bobokova-az-sam-artistichna-i-nejna-jena HotArena.net
Сочената за Мата Хари в спалнята на Борисов Христина Бобокова: Аз съм артистична и нежна жена

Христина Бобокова, съпруга на обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков и нарочена от някои медии, че е направила скандалните снимки с чекмеджетата от дома на Бойко Борисов, проговори пиарски за списание „Жената днес“.

 

Рекламирата се като дама, запалена по изкуството, която лансира скандалната Ода Жон и акциите с инсталации от луканки в Националната галерия, е предприела акция за чистене на репутацията, пише в. „Галерия“.

 

Пловдивчанката. която е дипломиран изкуствовед и колекционер на арт произведения, е в окото на медиите от година, В края на 2020 мъжът й и брат му Атанас Бобоков, собственици на „Монбат“ и „Приста Ойл“, бяха арестувани по разследване за участие в организирана престъпна група за злоупотреби с отпадъци. Проблемите им с прокуратурата продължават и до днес, а междувременно Христина Бобокова беше свързана както с Васил Божков, така и с Бойко Борисов.

 

Семейство Бобокови е в топли отношения с избягалия в Дубай хазартен бос

и неговата жена Елена Динева, с които често пътуват на скъпи воаяжи по света. Когато плъзна мълвата, че Бобокова би могла да е въпросната Мата Хари, заснела жилището на премиера, съпругът й Пламен Бобоков емоционално я защити в ефир и й се обясни в любов.

 

Близо година след скандала Христина дава захаросано интервю за женско списание, в което споделя творческите си планове, свързани с изкуството. В изповедта си се самопредставя за радетел за родната култура, отдадена майка и съпруга, но и жертва на корумпираната система. Бобокова говори със самочувствието на изкуствоведи от ранга на проф. Аксиния Джурова и дискутира проблемите в българското изкуство.

 

Най-силни страсти у нея разпалва Законът за културното наследство от миналата година, който пряко касае дейността на частните музеи, на какъвто тя e управител, а това е „Нумизматичен музей Русе“.

 

С особена охота ефектната съпруга на Пламен Бобоков обсъжда и темата за майчинството, трудностите пред съвременната жена, като в почти всеки свой отговор прави препратка към изкуството. И за да бъде напълно завършен перфектният й образ, разказва мила история от детските години за първите си опити да прави сладкиши с майка си.

 

Очевидно темата за храната и до днес заема важно място в живота на Христина. Паметливи припомнят, че изкуствоведката, притежаваща редица дипломи и тапии, е страстна почитателка на спорната художничка Ода Жон, която нахрани гостите на свой пърформънс с шпек. Преди две години Ода Жон хвърли в истински шок арт гилдията, след като изложи женска фигура, направена от месо и салами, в балната зала на Царския дворец.

 

Бобокова пък даде финансово рамо на твърде противоречивата идея на Ода - нейна скулптура да бъде монтирана на различни места в страната. Разбиращата от култура и изкуство, Христина е известна и като ценител на творбите на бистра Льошавалие, Недко Солаков и Кокимото, който всъщност е Калоян от Варна.

14 Коментара

Pipita

преди 2 години

Всички знаем коя е Мата Хари, ама не е тази в статията!

Коментирай

Жики

преди 2 години

Тази женица е доста грозничка и безлична

Коментирай

Стела

преди 2 години

Коя?

Коментирай

Иван

преди 2 години

Защо да е безлична , бе Жики ли си Мики ли си???? Щото няма един тон силикон и още един хиалурон? И не е поредния пластичен клонинг? Смешници, всички плюете, но всъщност налитате на пластмасата в тялото и най-вече в мозъка !

Коментирай

Иван

преди 2 години

Артистичната и нежна жена " си лъска жалкия имидж. Гнус и отврат си ти БОБОКОВА курво продажна. Какво ще обясняваш на децата си за спалнята и чекмеджетата? Онзи нещастник бизнесмен на който си родила три деца за колко те продаде на БАЦЕ? Как спиш вечер бе боклук какъв морал, какво изкуство скрий се в мишата си дупка

Коментирай

?? до Иван

преди 2 години

В онази нощ лъжовна, в спалнята на "Боце" под леглото ли бяхте та чухте и видяхте тоз разврат и грях?? По-спокойно и мъдро ,без обиди и злъч ще се чувствате щастлив.

Коментирай

Иван

преди 2 години

Госпожо Бобокова нали знаете, че една личност като "Боце' както го напичате има около себе си много охрана, камери и така нататък! Не сте толкова интересна омъжена жена без морал и достойнство била изпратена като стока за я пробват, за какъв морал говорите и за какво изкуство? Хайде гледайте си децата, но се скрийте в дупката си в Русе! Срам за България сте такива жени, леки, жалки, жадни за слава. Говорите за злъч, не е ли злъч да ти плащат за секс услуги и да споят с теб за да запазят бизнеса на мъжа ти , мъжа ти да те праща да му спасяваш бизнеса като проститутка! Жалка сте! На ваше място бих се срамувал от себе си! И да охраната разказва доста неща жал ми е за вас И за ГНУСНИЯ ВИ МЪЖ

Коментирай

Ха

преди 2 години

Всички знаят пък никой не и казва името

Коментирай

?? отговор

преди 2 години

Господине,госпожата не чете този сайт. Аз съм ?? и повече от това здраве!! Съвсем искрено Ви желая спокойствие и не бива да ни интересува Бобокова толкова много. Сайта е за отмора и шоу, за релакс. Желая здраве!

Коментирай

Ани

преди 2 години

Сериозно ли госпожата не чете този сайт? А вие откъде сте толкова сигурна? :)

Коментирай

How

преди 2 години

Грозен плъх с претенции

Коментирай

лайно

преди 2 години

таа курва я чука вече само охраната. Не важи

Коментирай

Позитивно

преди 2 години

и мъжа и не я боде вече след като минала през черепи и чекмеджета го е гнус от нея

Коментирай

персенк

преди 2 години

ха-ха-хааааааааааа! ти си една дърта курва селтачко !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.