Стоян Алексиев още върти и жена, и любовница

12 Ноември 2019, 14:00


Стоян Алексиев изненадващо се появи на премиерата на филма "Доза щастие", след като от доста време страни от светските изяви, видя HotArena.


След издънката с младата си любовница Алексиев-старши бяга като дявол от тамянот обществени места с известни личности и журналисти. Причината е известна на всички - през 2017 година доктор Генадиев бе заснет в скандална близост с младата си колежка Ивана Бобойчева на обществено място пред десетки случайни минувачи. Той обаче нямаше смелостта да си признае, че има връзка с младата актриса, която бе негова студентка и излъга, че снима филм с нисък бюджет за учебна цел. 


Увлечението му по Ивана не бе тайна за никой в арт средите, даже и за законната му втора съпруга. След скандала обаче Алексиев се покри от медиите, а оттеглянето му съвпадна със смъртта на героя му доктор Генадиев в "Откраднат живот". Скоро след това беше пенсиониран и от Народния театър, но към днешна дата продължава да играе в някои постановки. 


Ивана пък жъне успехи в театъра в Шумен, където играе и в кукления театър, и в постановки за възрастни. Тази година дори беше номинирана за награда. Тя се представя пред колегите си като ибвързана и продължава да се вижда с Алексиев. Той обаче предпочете да остане в София при съпругата си Надежда, с която може да бъде видян на разходка из столицата. Нейният бизнес като издател е успешен и тя може да се похвали, че издава реномирани автори с добри преводачи и съответно изкарва прилични доходи. Така на практика Стоян Алексиев живее с две жени в отворена връзка. 


Колегите му избягват да го съдят като твърдят, че той е влюбен в младата си изгора, но не иска да нарани и жената, с която е прекарал толкова много години. Засега и двете приемат ситуацията без драми като Бобойчева доказа, че не е златотърсачка, която върти любов с възрастен мъж, за да се уреди на работа в някои от престижните софийски театри, пише България днес.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мхм
преди 2 години
0
Дядо и внуче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени