Summer Time: Отварачката тъне в лукс на Халкидики, Русата Златка на Миконос, Райна е в Тунис, Гущерова във Венеция и още….

https://hotarena.net/pod-pricel/summer-time-otvarachkata-tane-v-luks-na-halkidiki-rusata-zlatka-na-mikonos-raina-e-v-tunis-gushterova-vav-veneciia-i-oshte HotArena.net
Summer Time: Отварачката тъне в лукс на Халкидики, Русата Златка на Миконос, Райна е в Тунис, Гущерова във Венеция и  още….

Една от първите родни звезди, която се топна в морето беше естрадната певица Кристина Димитрова. За да открие летния сезон певицата бе избрала плажовете на Гърция. От години изпълнителката и любимият й Васил предпочитат лятото да отмарят по плажовете на южната ни съседка, писа \"Телеграф\".

За да открие сезона същата дестинация бе избрала и носителката на титлата Мисис Баба Дони Василева, която демонстрира страхотна форма по бански.  Миската прекара един прекрасен ден в компанията на Кристина Димитрова и не пропусна да се похвали за това на последователите си в Мрежата. 

Фейсбук публикация срещнала  двете дами случайно на плажа. Мисис Баба сподели с последователите си снимка от плажовете на Халкидики, която не остана незабелязана. По същото време се оказало, че на съседен плаж естрадната ни легенда се наслаждава на слънчевите лъчи по плажовете на Гърция  и двете си организирали прекрасен ден.

Фолк певицата Мария също избра Гърция, за първата си лятна почивка. Тя и половинката й избраха супер луксозен хотел на Халкидики, където цената на една нощувка започва от 1400 лв. Разбира се Мария се тагна от най- луксозните  плажове на полуострова и взриви мрежата със супер секси снимки по бански. След като се насладиха на романтиката двамата посветиха няколко почивни дни на децата си. За първи път певицата сподели видео от което стана ясно че дъщеря й се разбира прекрасно с децата на съпруга си.

Лятото на клюкарката Лили  също започна от Гърция с цялото си семейство. Синеоката хубавица дори направи партито за четвъртия рожден ден на сина си край бреговете на Ситония, а месец по- късно с плажно парти на плажа в Гърция отбеляза и своя 41 рожден ден. Тя и семейството й за поредна година избират спокойния полустров, за да прекарат почти цялото лято наслаждавайки се на слънчевите лъчи и хубавото време.

Мис България Славена Вътова също зарадва двете си момичета сваканция край морето. Тя обаче заложи на българското. Миската се похвали, че тази година е решила да опита нещо малко по- различно- каравана край бреговете на Черно море. И както самата тя написа в мрежата „Обожавам тези дни! Багаж,състоящ се от тениски, къси панталонки и бански. Без грим, много слънце спокойствие и тишина“. Славена дори подготви домашно кино под звездите за децата си и се похвали, че трите си прекарват прекрасно.

Златка Димитрова , която живее в Бургас по традиция прекарва топлите дни на каравана край Каваците. И тази година красавицата не направи изключение и още в началото на лятото се премести с малкия Миро в лятната си къща на колела. Хубавицата съчетава престоя си край вълните с полезни занимания, като създаде своя собствена марка бански костюми и се отдаде на новата си страст- карането на сърф.

Чаровната певица Дара също съчета полезното с приятното , край морския бряг. Хубавицата изкара няколко прекрасни дни по плажовете на родното Черноморие и покани последователите си на концерт. Дара Екимова също избра да почива в България и качи снимка в профила си в Инстаграм от залеза край Созопол.

Прекрасната Мария Силвестър също се радва на хубавото време и морето край родния Созопол. Лчтната почивка на звездата продължи в Италия. Тъкмо наопаки направи актрисата Марта Вачкова, която стартира лятото от Сардиния.  Вачкова  се забавлява изцяло в дамска  компанията заедно с дъщеря си Рада на яхтата на Дарина Павлова. След пътешествието по женски, почивката си Марта продължи с Владо Пенев край Варна. Вачкова дори изчака изгрева на слънцето на първи юли и сподели с последователите си красивата гледка.

Миконос се оказа една от най- желаните дестинации тази година сред родните звезди. С настъпването на топлото време горещите снимки на родни плеймейтки от  милионерския остров запалиха мрежата. Носителката на титлата Плеймейт Михаела Тодорова сподели с феновете си в мрежата горещи снимки по бански от най- скъпия гръцки остров. Златка Райкова също си подари романтично пътешествие до Миконос с новата си половинка. Двамата обиколиха малките улички на острова и се насладиха на слънчевите лъчи.

Плеймейтката Анджелина Атанасова също зарадва почитателите си с поредица от секси снимки заснети на топ дестинацията. Красавицата сподели снимки и от хотелската й стай. От тях стана ясно, че мацката е настанена в един от най- скъпите хотели на острова а нощувката там е над 10 хилядарки.

Райна спря дъха на феновете си от Тунис!  За начало на лятото певицата Райна си подари екзотична почивка. Изпълнителката за пореден оът запали Мрежата и въображението на почитателите си със секси фотоси от отмората. Хубавицата посрещна топлия сезон  в известен курорт в Тунис, а месец по-рано си подари релакс  в Гърция. От споделени снимки в Мрежата стана ясно, че пилето на поп фолка, е изваяла  съвършено тялото си, макар й според част от почитателите й да е  леко напълняла. Други пък се питат кой спонсорира почивките й, самата певица дава отговор по този начин: \" Така е по-удобно за някои неосъществени персони да оправдаят личните си неудачи \".  Всеизвестен факт е, че Райна обожава да пътешества из света и има доста посетени страни, а с екскурзията си до Тунис , певицата слага връх и отбелязва, че това е 40-та посетена страна.

Светлана Гущерова на романтично пътешествие във Венеция. Влюбените Светлана и Християн Гущерови се отдадоха на заслужена романтична  почивка във Венеция. Повече от седмица продължи престоч им в романтични град.  Макар много хора да предричаха бърз развод на младото семейство, те неусетно се сдобиха с три деца, а на 1 юли отбелязаха 4 години семеен  живот. Двойката избрала внушителния и супер луксозен петзвезден хотел „Excelsior Venice“, отличаващ се с кристални полилеи, разкошни тъкани, гоблени и килими. „Като малка се питах какво е щастието - как изглежда, колко е голямо... Чаках 29 години, за да науча всички отговори. Щастието си ти и твоята любов. Щастието тупти в сърцата на три малки ангела. Затова днес единствено благодаря - на теб, любов, че ме избра за своя спътница\", написа блондинката в Инстаграм.

4 Коментара

весо

преди 1 година

Сера в устата на отварачката и гнуст.ния дебил мутра който пори гъбичасалата и пичка мината от безброй мутри

Коментирай

Гущеров

преди 1 година

Аз пък и пиках в гнусната смрадлива уста

Коментирай

Спермоядка

преди 1 година

Дребното курве Мара общата е отишла в Гърция да лекува упорити хламидии

Коментирай

Радо

преди 1 година

Всеки българин вече може да си позволи почивка на изброените места.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.